Виконавець головної ролі у серіалі «Уламки щастя» виховує не свою дитину?

1+1 презентує найдраматичнішу прем’єру сезону – турецький серіал про любов Уламки щастя.

Поділитися:

Це історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної.

У драмі про чужих дітей головні герої боротимуться з соціальною нерівністю та жертвуватимуть собою задля щастя своїх дітей.

Одну з головних чоловічих ролей зіграв Еркан Петеккай. Глядачки 1+1 вже познайомилися із сивочолим секс-символом у серіалу «Моя кохана Діла», де він полонив серце головної героїні.

Зірка турецьких серіалів і сценічних підмостків з'явився на світ у містечку Чермик. Після його народження батьки перебралися до столиці, де пройшло дитинство майбутнього підкорювача жіночих сердець.

Еркан - професійний актор. Драматичну освіту турецький секс-символ отримав в Анатолійській державнії консерваторії.

Телевізійний успіх прийшов до нього у 1998 році. Одна з головних ролей у серіалі «Погожі дні» зробила його популярним у Туреччині. Міжнародну ж славу Петеккая отримав через 10 років, зігравши в серіалі «Остання надія». Еркан Петеккая знявся у п'ятнадцяти серіалах рідної країни. І це далеко не межа.

Роль капітана Алі в серіалі «Безцінний час» принесла йому тридцять дві нагороди. Це приємно для будь-якого актора, однак Еркан непокоївся, що його персонаж - поганець. Він побоювався, що глядачі, які звикли співпереживати позитивним персонажам і сердитися на негативних, не оцінять його старання на знімальному майданчику.

Але чарівний смаглявий красень не розгубив позицій в жіночих серцях навіть після ролі лиходія. До речі, що стосується жіночих сердець, то актор Еркан Петеккая полягає в щасливому шлюбі.

Дивіться серіал Уламки щастя скоро на 1+1.