«Квартал 95» зробив офіційну заяву щодо обговорень навколо концерту в Юрмалі

Новий Вечірній Квартал

Сьогодні в Інтернеті активно обговорюють виступ студії "Квартал 95" в Юрмалі.

Поділитися:

Деякі юзери висловлюють невдоволення щодо жартів Володимира Зеленського під час концерту. Команда фестивалю "Made in Ukraine" та студії "Квартал 95"
виступила з офіційною заявою. 
"У липні цього року у Латвії вперше відбувся фестиваль української культури «Made in Ukraine». Це сталося вперше за 25 років Незалежності України.


Без державного фінансування, без державної підтримки ми, Студія Квартал 95, привезли в Ригу і Юрмалу кращих українських музикантів, переможців Євробачення 2004 і 2016 року Руслану і Джамалу, ТінуКароль, Потапа, Олю Полякову, Дзідзьо, ВВ, Время и Стекло і багатьох інших, проекти Ліга сміху і Вечірній Квартал.


На 4 дні Латвія стала українською. На багатьох номерах глядачі аплодували стоячи! І ми пишаємося цим. Пишаємося, що Україну зустрічали на біс! Ми зробили це заради Батьківщини.


Не заради політиків, яким сьогодні не подобається те, що ми говоримо зі сцени. Ми говоримо про те, що думають мільйони людей у нашій країні.
Ми завжди це робили - в усі часи і при різних владних верхівках.
І будемо це робити і надалі.


Проти нас сьогодні розгорнуто масштабну кампанію в кращих традиціях брудних політичних технологій: замовні статті в інтернеті і проплачені коментарі у соцмережах.


Значить, комусь це вигідно. Значить, комусь потрібно, щоб ми мовчали. Але з нами - наші глядачі. І ніякі інтернет-боти і політтехнології не змусять нас мовчати. Тому що ми говоримо правду. Наша позиція - у цій пісні".

Новини по темі