"Вечірній Квартал" на "1+1" без цензури!

Новий Вечірній Квартал
"Вечірній Квартал" на "1+1" без цензури!

"Вечірній Квартал" повертається на екрани після довгої перерви і тепер вже на "1+1".

Поділитися:

"Вечірній Квартал" повертається на екрани після довгої перерви і тепер вже на "1+1". Півроку "Квартал" не знімав нових випусків, тому зараз провів відразу два концерти. Новий випуск "Вечірнього Кварталу" глядачі зможуть побачити вже у цю п'ятницу, 19 жовтня о 20.15 на каналі "1+1".

"Квартал – це наше велике дітище, яке ми дуже любимо. Мені здається, що зараз у "Квартала" новий етап, коли він став ще більш якісним з точки зору відбору матеріалу. Для нас це завжди було принципово важливим", - поділився Художній керівник "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський. "В цей раз ми особливо старалися і концерт дійсно вийшов дуже рівним з точки зору якості".

Окрім побутових скетчів, звісно, не обійшлося і без політичних реприз. У них, окрім уже знайомих усім героїв – Віктора Федоровича, Юлії Володимирівни та інших, з'явилися і нові. "Звісно, ми не могли пройти повз нових персонажів на політичній арені, тому в наших репризах, окрім вже добре знайомих телеглядачам героїв, з'явилися і Королевська, і Ступка, і Шевченко, і Ляшко – в цілому всі персонажі, яких раніше не було, зараз з'явилися у нас у всій красі", - відмітив Володимир Зеленський.

Окрім жартів, телеглядачі також зможуть насолодитися виступами зіркових гостей: Алессандро Сафіна, Тіни Кароль, Потапа і Насті, Миколи Баскова і екс-соліста гурту "Чай вдвоем" Стаса Костюшкіна.

Нові жарти від "Вечірнього Кварталу":

 - Янукович: "Дорогие Украинцы!

Я запрошую всіх , 28 жовтня, прийти на виборчі дільниці, та проголосувати за Партію Королевської, чи за Партію Комуністів, чи за Партію Реформи і Порядок. Якщо чесно мені все рівно за яку Партію Регіонів ви проголосуєте!"

 

- В Черкассах, после выступления Николая Азарова на украинском языке, памятник Тарасу Шевченко покончил с собой.

 

- В этом году у Филиппа Киркорова родилась дочь, которую Филипп назвал Виктория–Алла, в честь мамы и Аллы Пугачевой. Ходят слухи, что своего следующего сына Филипп планирует назвать Бедрос – Барбос - в честь отца и собаки. 

 

- Власть выполняет предвыборный лозунг Партии Регионов. Конечно, руина ще не подолана, але Подол вже зруйновано!

 

- У нас всех один язык, украинский. И пусть на Востоке украинцы говорят на русском украинском, а на западе на польском украинском, мы все смеемся над тем украинским, на котором говорит Азаров.

 

- Такое могло произойти только в Украине. Гаишник оштрафовал машину скорой помощи за то, что в ней не было аптечки.

 

- Рекорд долголетия. В супермаркете, курица гриль пережила трех продавщиц.

 

- Зарубежные новости. После полета с журавлями Владимир Путин решил не останавливаться. В  планах президента долбить деревья с дятлами и подбрасывать яйца с кукушками.

Новини по темі