"Вечірній квартал" оголосив прізвище наступного президента України

Новий Вечірній Квартал
"Вечірній квартал" оголосив прізвище наступного президента України

Гумористи жартували як про останні події, що змінили життя держави, так і про ті, що трансформують його уже зовсім скоро. 

Поділитися:

Днями Володимир Зеленський із друзями-гумористами потішив глядачів Палацу "Україна" черговою порцією актуального гумору. Цього разу "Вечірній Квартал" жартував як про останні події, що змінили життя держави, так і про ті, що трансформують його уже зовсім скоро. Усе найдотепніше чули журналісти kp.ua.

"Ми не агітуватимемо вас голосувати за кого-небудь. Ви – люди розумні й самі визначитеся. Тому голосуйте, як вам підказує СЕРЦЕ. Чи шоколад. Але ми точно знаємо, хто буде наступним президентом, і відкриємо вам цю таємницю: …ОШЕНКО", - пролунало зі сцени.

Родзинкою нової програми стала замальовка про "останнього диктатора моди Юлію Тимошенко". Мовляв, вона заснувала новий тренд – президентське крісло на колесах. Один за другим на сцену з'їжджалися політики на інвалідних візках: Арсеній Яценюк, Віталій Кличко. Останній відштовхувався від підлоги однією рукою і пробубнів вустами Зеленського: "Ну що, вирішив я спочатку йти в президенти, а потім узяв і передумав – у мене просто немає візка".

На арені жартів не обійшлося і без Олега Тягнибока. Він постав поруч із колегами й пообіцяв ураз навести в країні лад. До речі, упевненість політика не була безпідставною. Як виявилося, Ангела Меркель особисто пообіцяла йому удесятеро підвищити "крайню стурбованість" ситуацією в Україні.

Дивіться нову програму "Вечірнього  кварталу" в ефірі "1+1" уже зовсім скоро!

 

 

 

Новини по темі