Зеленський про візит «Квартала 95» до військової частини: Бійцям не вистачає позитивних емоцій

Новий Вечірній Квартал

Шоумен розповів про поїздку "квартальців" до Кропивницького.

Поділитися:

Вечірній Квартал 31 грудня 2016 - новорічний випуск онлайнНапередодні новорічного концерту "Вечірнього кварталу", який канал 1+1 покаже вже завтра о 20:15, актори студії "Квартал 95" завітали в гості до "Сніданок з 1+1" та розповіли про нещодавню поїздку до військових частин. За словами Зеленського, вони із колегами побували у декількох військових частинах у Кропивницькому.

Окрім того, "Квартал 95" завітав до дитячого будинку, де не лише поспілкувався із малечею, а й привітав діток із Новим роком.

Хочеться подарувати позитивні емоції тим, кому їх не вистачає, і кому вкрай бракує уваги. До того ж нікому не завадить «почистити карму» – просто по людськи треба робити такі добрі справи, – сказав Володимир Зеленський.

Актор Степан Казанін згадав, як вони приїхали до дитбудинку. За його словами, в той момент, коли вони зайшли до діточок, малюки водили хоровод.

Ми почали поступово долучатися до них у коло. У якийсь момент Дід Мороз вже почав відходити на другий план, – з посмішкою згадав Казанін.

Володимир Зеленський, своєю чергою, наголосив, що кращої аудиторії у "Кварталу 95", ніж у військових частинах, – у них не було. 

Нагадаємо, що у новорічну ніч, 31 грудня о 20:15 на 1+1 вийде новорічний концерт Вечірнього Кварталу, де Зеленський з'явиться в образі сніжинки, а Олена Кравець – Надії Савченко.

Новини по темі