Володимир Зеленський в образі сніжинки підбив підсумки 2016 року

Новий Вечірній Квартал

Як студія «Квартал 95» готується до новорічного концерту.

Поділитися:

Нещодавно відбулися зйомки новорічного шоу від студії «Квартал 95», який глядачі побачать 31 грудня на «1+1». У новорічному концерті візьмуть участь і українські зірки. Серед них Софія Ротару, «Потап і Настя», Наталія Могилевська, «НЕАНГЕЛИ» і Макс Барських. Не обійшлося, як завжди, без жартівливих підводок і веселих розіграшів запрошених зірок.

Самі актори студії підготували для глядачів багато цікавих гумористичних виступів для святкового вечора. Комік Володимир Зеленський з’явився в образі Сніжинки  та підбив підсумки року.  В них він розповів про події та людей, які відзначилися у 2016-му, а також поринув в ностальгічні спогади дитинства

Читайте також: Пародія «Квартал 95» на «Машу та Ведмедя» сколихнула соцмережі.

Олена Кравець стала брюнеткоюОлена Кравець стала брюнеткою (фото) і дуже успішно «приміряла на себе» новий образ – Надії Савченко. Вона вийшла на сцену босоніж і з короткою стрижкою.

Дуже яскравий номер під час концерту представили «Брати Шумахери». Їхня сценка присвячена підготовці до новорічного звернення президента. Допомагати керманичу країни буде «Андрій Парубій».

Номер «Новини» вийшов у новому форматі – Степан Казанін і Олена Кравець читали текст новин в стилі реп.

Читайте також: Що виводить із себе Олену Кравець та чому Євген Кошовий поголився наголо

Сімейна сценка Вови та Олени виявивилася сюрпризом для всіх глядачів. Розігрували мініатюру просто в залі.Не залишився без уваги і депутат Дмитро Добкін. Його пригода за колоною в Раді увійшла в окремий номер.

"Дісталося" також персонажу Степана Казаніна, який хотів зробити екзотичний сюрприз для своєї дружини – зробив суші-сет на своєму тілі. Що з цього вийшло, і чи вдався сюрприз, можна буде побачити в новорічну ніч.

Новини по темі