1+1 покаже драму, дії якої відбуваються в окупованому Донбасі

1+1 покаже драму, дії якої відбуваються в окупованому Донбасі

На замовлення каналу 1+1 розпочались зйомки нової драми Я з тобою.

Поділитися:

П'ять років тому Роман та Олексій були просто двома підлітками із спортивного табору, закоханими в одну дівчину - Тетяну. Життя розвело їх по різних містах і країнах. Але коли з'ясовується, що Таня важко хвора, два її вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт, об'єднуються, щоб її врятувати.

Проти них весь світ – продажна бійцівська федерація, корумповані чиновники і навіть історичні події: все відбувається у переломний для країни момент, і головним героям належить відправитися за дівчиною до окупованого Слов'янська.

Але після Революції гідності вони вірять, що заслужили кращого майбутнього для своєї країни і своїх коханих.

Історії про війну - це завжди територія спору, питань, запрошення до дискусії. Сьогодні осмислити нещодавні події в Києві і в Донецьку непросто, непросто дати їм оцінку, вільну від політичної платформи. У цьому проекті нас привабило те, що це фільм не про політичні розбіжності двох друзів, а про пристрасть – до спорту, до дівчини, про пошук себе, про важкий вибір, який стоїть перед поколінням 20-річних, - говорить Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів 1+1.

У свою чергу, в команді Sister's production зазначають, що в основу сюжету картини покладена вічна тема.

Нас цей проект привернув у першу чергу нестаріючим сюжетом – і в стародавньому епосі, і у Ремарка історичні події стають не просто фоном, а каталізатором почуттів і вчинків героїв. Я з тобою - це пронизлива драма і яскравий екшн у півторагодинному фільмі. Багато емоцій, погонь, вкрадених грошей, боїв і любові - кажуть продюсери Sister's production Марина Городецька і Вікторія Забулонська.

Спортивно-кримінальна драма порадує також несподіваними амплуа вже відомих акторів - Ахтема Сейтаблаєва, Сергія Писаренка та Дмитра Лаленкова і відмінною акторською грою молодих - Олександра Попова, Дмитра Сови та Анни Топчій.

Режисером картини виступив Олег Туранський, сценарій написав Віталій Лушер, а креативним продюсером виступила Дарія Трегубова.

Драма Я з тобою складатиметься з двох серій, а в ефірі каналу 1+1 її можна буде побачити вже навесні 2016 року.