Ведучий Сніданок.Вихідний Олександр Попов зіграє в новому повнометражному фільмі (відео)

Красунчик-ведучий Сніданок.Вихідний Олександр Попов зіграє в новому повнометражному фільмі (ВІДЕО)

Олександр Попов дотримувався суворої дієти, старанно тренувався з кращими українськими спортсменами і навіть пірнав взимку у крижану воду.

Поділитися:

Привабливий актор Олександр Попов, виконавши роль прокурора у серіалі Хазяйка на каналі 1+1, зачарував мільйони глядачок.

Вже 21 квітня в кінотеатрах України відбудеться прем'єра фільму Я з тобою, де молодий актор і новоспечений ведучий програми Сніданок. Вихідний зіграє одну з головних ролей.

Персонажа Попова у фільмі звати Роман. За сюжетом, ще у підлітковому віці він і його друг Олексій (Дмитро Сова) закохалися в одну дівчину Таню (Анна Топчій). Життя розвело їх по різних містах і країнах. Перед Романом відкривалися великі перспективи: навчання в одному з лондонських університетів, престижна професія. Але, коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

"Я з тобою" - сучасна історія кохання, написана по слідах недавніх революційних подій в Україні і бойових дій в окупованому Донбасі. В умовах війни, коли змінюються життєві цінності, двоє молодих людей, не дивлячись на всі труднощі, проявляють свої кращі людські якості. Головне, що їх об'єднує - кохання до однієї людини і любов до батьківщини.

Мій герой мужній, сильний. Він готовий боротися за те, у що вірить. Непрості життєві обставини змушують його різко подорослішати і здійснювати серйозні вчинки, - розповідає Олександр Попов. - На щастя, в моєму житті не було таких подій, які б підштовхнули до подібних речей. І дай Бог, щоб ні у кого таких обставин не виникало, але в той же час, щоб всі чоловіки були готові здійснювати такі відчайдушні, але героїчні вчинки заради своїх коханих.

Цікаво, що спеціально для зйомок у фільмі виконавці головних ролей осягали основи бойових мистецтв і філософію справжніх лицарів. Заради ролі в "Я з тобою" Олександр Попов також дотримувався суворої дієти, старанно тренувався з кращими українськими спортсменами і навіть пірнав взимку у крижану воду.

Якщо чесно, мені було складно освоїти фрі-файт. Це не тільки регулярні тренування двічі на день. Це ще й суворий режим харчування, сон. Я "зайшов" в тренування з вагою 75 кг, через тиждень я вже важив 71, ще через тиждень - 68.

Фільм Я з тобою був створений командою "Sister's production" на замовлення телеканалу 1+1. У проекті відомі актори Ахтем Сейтаблаєв, Сергій Писаренко та Дмитро Лаленков виступлять в несподіваних амплуа. Прем'єра фільму відбудеться 21 квітня в кінотеатрах України.