Блог Олексія Душки: рейтинг печива, яке не шкодить фігурі

У другому випуску свого відеоблогу ведучий передачі «Життя без обману» Олексій Душка розповість, чим перекусити без шкоди для фігури.

Поділитися:

Ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка у першому випуску свого відеоблогу вже розповідав, як в режимі насиченого графіку тримати себе в формі. Ведучий 1+1 на власному прикладі показав 4 вправиБлог Олексія Душки: 4 вправи, які допоможуть створити ідеальне тіло за 15 хв, які всього за 15 хвилин допоможуть досягти ідеальних форм.

На прохання глядачів другий випуск відеоблогу Олексій Душка присвятив питанню правильного харчування. Визначитися з раціоном та режимом харчування ведучому допомагала чемпіонка світу з бодібілдінгу і дієтолог Ганна.

Основний принцип правильного харчування – це не дієта, а раціональне та збалансоване харчування. Важливим також є принцип прийомів їжі в чітко визначений час.

Однак протягом дня не завжди вдається вчасно та повноцінно поїсти. Щоб втамувати голод, ми часто вирушаємо до найближчої крамниці та купуємо не надто здорові продукти. Експерт переконана, що ліпше перекусити печивом, аніж голодувати. Тож дієтолог і Олексій Душка розглянули чотири види печива та визначили, яке з них найменш шкодить фігурі.

Пропонуємо вам рейтинг печива для перекусів від найбільш до найменш шкідливого.

4. ПЕЧИВО З НАЧИНКОЮ

Печиво з начинкою містить шкідливі кондитерські жири. Якщо до складу продукту входить молочний шоколад, то вже за 20-30 хвилин після перекусу ви знову відчуєте голод.

3. БІСКВІТНЕ ПЕЧИВО

Бісквітне печиво не найкращий варіант для перекусу, адже до складу входить розпушувач та достатньо велика кількість цукру. Варто враховувати, що до складу також входять консерванти, які допомагають продукту довше залишатися пухким та свіжим.

2. ПЕЧИВО ЗІ ЗЛАКАМИ

Експерт зауважила, що перекус у вигляді печива зі злаками доволі вдалий, адже продукт достатньо насичений клітковиною. Однак варто зважати, що складу такого печива входить цукор, що стимулює апетит.

1. ГАЛЕТНЕ ПЕЧИВО

Найкращий варіант для перекусу, воно майже не містить цукру та калорій. Класичне галетне печиво виготовляється без використання кондитерських жирів. Можна вживати з будь-яким напоєм.

Якщо ви справжній ласун і не можете відмовитися від шоколадних виробів, визначте самостійно, які торгові марки слід відправити на експертизу програми «Життя без обману». Голосуйте та вирішуйте, яких виробників чорного та молочного шоколаду ви б хотіли перевірити на якість.

Нещодавно Олексій Душка дав поради, як правильно обирати молочні продукти