Ведучому «Життя без обману» погрожують

Олексій Душка розповів Телесніданку про проблеми з виробниками, які не пройшли експертизу «Життя без обману».

Поділитися:

Щовівторка о 22:00 ведучий програми «Життя без обману» розповідає глядачам телеканалу 1+1, як обрати якісні продукти харчуванняБлог Олексія Душки: рейтинг печива, яке не шкодить фігурі та розповідає правду про виробників товарів.

Олексій Душка розповів журналістам Телесніданку, що робота над програмою такого формату переважно позитивна, однак погроз від виробників уникнути не вдалося. Ведучий зізнався, що постійно має проблеми з підприємствами, які дурять споживачів.

Погрожують – це м’яко сказано. Все починається з листів із залякуваннями.

Однак з Олексієм Душкою таке вже не вперше. Одного разу судова справа з недобросовісним виробником навіть дійшла до її розгляду в сесійній залі. Спочатку виробник взагалі не з’явився, а вже друге засідання закінчилося на користь відповідача.

Загалом під час зйомок з ведучим 1+1 трапляється багато кумедних ситуацій. Наприклад, коли Душка відкладає якийсь товар у супермаркеті, люди повторюють за ним і не купують продукт.

Хто з виробників намагається економити на споживачах, а хто намагається зробити якісний товар, дивіться у програмі «Життя без обману» щовівторка о 22:00 на телеканалі 1+1.