Життя без обману: Олексій Душка даруватиме українським сім'ям холодильники

Ведучий 1+1 навчить українців вибирати корисні продукти і правильно харчуватися.

Поділитися:

6 вересня о 22:00 в ефірі телеканалу 1+1Дзеркала, зіркові ведучі та їхні секрети: Як 1+1 презентував новий сезон з’явиться перший випуск оновленого авторського проекту Олексія Душки «Життя без обману», в якому сім’ї-учасники будуть навчатися підбирати правильні продукти та змагатимуться за цінні призи.

Відтепер у кожному випуску «Життя без обману» автори проекту допомагатимуть двом сім’ям вибирати якісні, корисні та доступні продукти харчування, навчатимуть розбиратися у їх складі, легко читати етикетки та правильно складати продуктовий кошик.

У кінці кожного випуску, сім'я, яка впорається із завданням найкраще, отримає в подарунок новий холодильник.

У новомусезоні «Життя без обману«Життя без обману»: У новому сезоні на глядачів чекають сповіді «грішних продуктів»» автори проекту відкрито називатимуть торгові марки, перевірку яких вони проводитимуть. У своїх дослідженнях Олексій Душка разом із командою використає передові методики та заручиться підтримкою експертів.

Продукти і їх виробників зможуть обирати телеглядачі за допомогою онлайн-голосування на офіційній сторінці програми у Facebook та на сайті телеканалу 1+1.

Мета нашої програми – допомогти глядачеві вибрати продукти, які будуть корисними для його здоров'я та гаманця. Наш проект стане тим провідником, який підкаже і покаже, як уберегти своє здоров'я від небезпеки і харчуватися правильно, – каже Олексій Душка.

Виробництвом проекту споживацьких розслідувань «Життя без обману» займається Управління журналістських проектів 1+1 медіа.

Нагадаємо, що проект «Життя без обману» вперше вийшов в ефір телеканалу 1+1 навесні 2015 року, продовжуючи понад трирічну історію програми «Територія обману».