«Я вас дуже прошу — живіть сьогоднішнім днем, кайфуйте від ваших дітей, чоловіків, мам, татусів», — Анна Саліванчук у ЖВЛ розповіла про те, як війна змінила її плани

Акторка Анна Саліванчук у ЖВЛ розповіла про те, як війна змінила її плани (відео)

В інтервʼю «Життя відомих людей» Анна Саліванчук розповіла, що ходить до психолога та що зробить після перемоги.

Поділитися:

Актриса Анна Саліванчук, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, до 24 лютого мала напружений графік і навіть отримала дві головні ролі, про які мріяла — головного лікаря та полковника поліції. Про те, що війна перекреслила всі її плани, зірка розповіла в інтерв’ю ЖВЛ.

24 лютого Саліванчук навіть не усвідомила, що в Україні почалася війна. З Києва їхати вона теж не планувала:

«Я казала, 2-3 дні, і все буде нормально. Я нікуди зі своєї хати не поїду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона не сказала нічого конкретного": Катерина Осадча в ексклюзивному інтерв’ю ЖВЛ на ТЕТ розповіла про спілкування з відомою одеситкою, яка проживає у москві

Перші два тижні Аня знімала стрес на кухні — готувала. І жодного разу не спустилася із дітьми у сховище. Все змінилося, коли вона побачила зі свого вікна, як російська ракета влучила у столичну телевежу. Після цього акторка перебралася з дітьми до своєї бабусі у Львівську область.

«Поїхала до Стрия. Робила завжди якісь творчі зустрічі. Допомагала, їздила в госпіталь до поранених, робила вареники, плела сітки. Я багато допомагала. І мені було добре».

У Стрию із синами зірка була до травня. Потім повернулася в Київ, однак зізнається — натхнення не має. Та якщо раніше улюблена справа давала енергію, то зараз навіть зйомки не радують.

«Зараз я зранку встаю, а в мене сили вже немає. Мені немає звідки брати ту енергію».

Та Саліванчук все одно почала грати у виставах. Вона рятується спортом, бальними танцями та співом! Та найбільше повернути натхнення Ані допомагають сеанси з психологом.

«Я вже не витримувала, не справлялася сама з собою. В мене апатія страшна почалася, просто нічого не хочу. Кожного дня стається якесь жахіття, і ти просто не можеш».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я думаю, що гумору є місце. Без нього ніяк»: Юрій Ткач у ЖВЛ розповів для кого жартує зараз

У майбутньому Саліванчук, звісно ж, чекає на перемогу України. Аня продовжує терапію та навіть планує здобути психологічну освіту. Також вона мріє поставити власну виставу та вже обирає матеріал. А ще обіцяє нашим захисникам стати для них свахою.

«Як закінчиться війна, в кого немає дружини, я буду допомагати кожному хлопцю. Ви потрібні всім. Перемога вже дуже-дуже близько. Я в цьому впевнена на 100%. Я вас дуже прошу — живіть сьогоднішнім днем, кайфуйте від ваших дітей, чоловіків, мам, татусів. Просто обіймайте, цілуйте і кажіть, що ви їх любите. Це найголовніше, що у вас є».

А подивитися найулюбленіший український серіал «Одного разу під Полтавою» з Анною Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, можна на телеканалі ТЕТ у будні о 15:00.