Від ненависті до любові: драматична історія кохання акторки серіалу "Джек & Лондон" Анастасії Цимбалару

Акторка серіалу «Джек & Лондон» Анастасія Цимбалару ексклюзивно для ЖВЛ розповіла про своє весілля.

Поділитися:

Анастасія Цимбалару, акторка серіалів «Джек & Лондон» (прем'єра вже 15 листопада о 20:45) та «Різниця у віці» (скоро на 1+1),  ексклюзивно для ЖВЛ розповіла, чому вийшла заміж за Григорія Бакланова лише після 7 років стосунків.

До того, як стати акторкою, Анастасія Цимбалару спочатку спробувала себе у юридичній сфері, та зрозуміла, що ця діяльність не для неї:

«Я настільки відчула, що значить займатись не своєю справою, коли у тебе не лежить душа, коли ти прокидаєшся кожного ранку і ненавидиш цей день, тому що тобі потрібно іти у цей університет, а ти нічого не хочеш знати про цю професію. Я провчилась рік, забрала документи та пішла у Карпенка-Карого. Я навіть не знала, до кого я йду, який це майстер. Я йшла в нікуди».

Григорій Бакланов – з Одеси, а Анастасія – з Одеської області, та познайомились вони лише під час навчання в театральному університеті. У це важко повірити, але спочатку вони ненавиділи одне одного:

«Ми ненавиділи одне одного до втрати свідомості. Ми сварились, ми скандалили, у мене були істерики. Я призначала Григорію репетиції, а він на них не приходив. Ми не могли знайти спільну мову в робочому плані. Мене дуже дратувала його неорганізованість».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками комедійного детективу «Джек & Лондон»: «Телесніданок» показав, як знімали серіал

Саме після гучної сварки вони порозумілися та стали найліпшими друзями, а згодом – закохалися:

"Я вже розуміла, що це вже не дружба і є симпатія".

Григорій Бакланов освідчився Анастасії через чотири роки стосунків, навесні 2018 року. Спочатку пара вирішила не поспішати і зіграти весілля влітку за рік, однак завантажений робочий графік та карантин внесли свої корективи і пара одружилась лише наприкінці серпня 2021 року: «Ми зрозуміли, що не хочемо далі переносити, а вільних дат не було». За тиждень до весілля у пари взагалі нічого не було і вони все організували буквально за кілька днів: і обручки, і весільні вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіти Сергія Бабкіна стануть саундтреками серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

Найголовніше у стосунках: не забувати над ними працювати, – впевнена Анастасія Цимбалару. На питання, чи скоро у пари з’являться діти, Анастасія шуткує: «Нарешті у мене буде відпустка, коли я піду в декрет».

Вже 15 листопада о 20:45 на 1+1 відбудеться нова прем’єра – детективний комедійний серіал «Джек & Лондон»