Буремна молодість зірок: що про свої студентські витівки розповіли Артур Логай, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Слава Камінська та Іраклі Макацарія

Спеціально для «ЖВЛ» зірки згадали часи своєї буремної молодості.

Поділитися:

Вчора, 10 листопада, був Всесвітній день молоді. Зірки згадали бурхливі часи своїх студентських років. Ексклюзивною інформацією з «ЖВЛ» поділилися Артур Логай, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Слава Камінська та Іраклі Макацарія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач святкує День народження: перевтілення та пародії від улюбленця публіки (відео)

Учасник «Танців з зірками», зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай розповідає, що був відмінником в університеті, але лише на 1-му курсі. Він був старостою групи та навіть мав власну команду «КВК». Але через загострення ігрової залежності, на яку Артур страждав з 12-ти років, він так і не закінчив навчання в університеті та не отримав диплом про вищу освіту. «ЖВЛ» Логай розказує:

«Все починалося дуже добре, але потім деякі мої погані звички змусили мене піти з університету».

Дивіться, як учасники "Танців з зірками" Артур Логай і Анна Кареліна поділилися враженнями від проєкту в студії "Сніданку з 1+1":

Актриса Дар’я Петрожицька, яка зіграла одну з головних ролей у серіалі «Джек & Лондон», зізнається – гарно вчилася і була старостою групи. Сама дівчина особливо бурхливо не проводила свій вільний час, а от друзів часто «прикривала» на парах перед викладачами.

Дивіться, чи збирається Дар’я Петрожицька одружуватися найближчим часом:

Гуморист, капітан команди-переможниці шоу «Маскарад» Юрій Ткач, який свої студентські роки провів у Дніпрі, розповідає, що насолоджувався юністю, а навчанню приділяв не так вже й багато уваги. Юрій зізнається:

«Ми частенько збирався ввечері з друзями поспівати під гітару, звісно, що не під чай. Було все і дуже багато».

Дивіться, як Юрій Ткач завітав до студії "Твого дня" разом із донькою Лізою:

У співачки Слави Камінської теж були буремні студентські роки. Подейкують, що в її квартирі побували свого часу чи не всі любителі погуляти з Київського національного університету культури і мистецтв, де навчалася Слава. Вікторія Сміюха, з якою Слава Камінська довгий час співала у гурті «Неангели», розповідає:

«Слава завжди була дуже дружелюбна, любила компанії. Її життя було суцільним святом».

Дивіться, як Слава Камінська розповіла, як їй вдалось зберегти дружні стосунки з колишнім чоловіком:

Фіналіст другого сезону шоу «Танці з зірками» Іраклі Макацарія, який у школі був старанним відмінником, в університеті почав брати своє від життя. Він згадує:

«Під кінець першого курсу я спробував сигарети, горілку. Також я пробував травку. У мене було звичайне студентське життя. В той же час, я гарно вчився».

Дивіться, як Іраклі Макацарія розповів, скільки потрібно грошей для відкриття іменного ювелірного бренду:

Молодість – це найбільш вдалий час, щоб заявити про себе усьому світу. Як бачимо, зірки мали чудові студентські роки, які не завадили їм досягти успіху у майбутньому. Адже всьому свій час.