Екс-дружина Олександра Пономарьова зізналась, як ставиться до його нової коханої

Екс-дружина Олександра Пономарьова зізналась, як ставиться до його нової коханої | 1+1
Фото: bestin.ua

Подивовані її відповіддю.

Поділитися:

Подружнє життя українських зірок викликає неабиякий інтерес у шанувальників. Можливо, саме тому деякі пари не витримують пильних поглядів та припиняються стосунки, а потім ховають особисте життя за сімома замками. Так зробив і співак Олександр Пономарьов. Він двічі був одружений, але обидва його шлюби розпалися. 

Із першою дружиною, продюсером Оленою Мозговою артист прожив разом 10 років. У них народилася донька Євгенія. Але стосунки парі довелося припинити. У 2006 році Олександр одружився із Вікторією Мартинюк, яка молодша за співака на 13 років. Наступного року у подружжя з'явився син Олександр, а ще через чотири роки шлюб розпався. Ми ж добре пам'ятаємо їхню історію кохання, яка ще й знайшла відбиток у кліпі на пісню «Я ніколи нікому тебе не віддам»:

Після розлучення артист розповідав, що серйозні стосунки у нього ні з ким не складаються, а згодом і зовсім припинив обговорювати цю тему. 

Аж ось програма ЖВЛ поспілкувалась із другою екс-дружиною Олександра Пономарьова. Вікторія розповіла, що зовсім не контактує зі своїм колишнім чоловіком. А ось із його цивільною дружиною із задоволенням підтримує зв'язок. Ба більше, вона їй дуже вдячна за хороше ставлення до сина Сашка. 

Я стараюся виховувати його [сина] так, щоб він із повагою ставився до дорослих. Особливо, якщо це цивільна дружина його батька, – розповіла Вікторія. 

Фото: Олексій Анхімов

За словами екс-дружини співака, вона не ревнує сина до нової обраниці його батька. Хлопчик часто проводить із ними час і гарно ставиться до нової коханої тата. 

Фото: instagram/ponomaryovoleksandr

Що ж, схоже, співак щасливий у нових стосунках. Цікаво, що сімейне життя обидвох колишніх дружин артиста теж добре склалося. Так, Вікторія Мартинюк вийшла заміж за бізнесмена Тараса Чекурду, а Олена Мозгова перебуває у шлюбі з учасником «Голосу країни-9» Девідом Аксельродом. До слова, у них склалася зовсім , вони пройшли , але попри всі труднощі щасливі разом. 

На фото Вікторія Чекурда з чоловіком та дітьми, instagram/tetya.feya

На фото Олена Мозгова з чоловіком

Нагадаємо, нещодавно відбувся концерт Олександра Пономарьова «Неймовірна». Можливо, його співак присвятив новій коханій? Як це було, дивись у відео:

Аби не пропустити гарячі зіркові новини, стеж за сайтом 1plus1.ua. Ми збираємо для тебе найцікавіші зізнання українських знаменитостей. 

Читай і переконуйся:

1. 

2. 

3.