ЕКСКЛЮЗИВНО для ЖВЛ: Анна Трінчер розповіла, чому після заручин від неї відвернулися найрідніші та як планує відгуляти весілля

Анна Трінчер розповіла для "ЖВЛ" усі подробиці її заручин та плани на весілля

Поділитися:

Ексклюзивно для "ЖВЛ" блогерка, співачка та акторка серіалу "Школа" на 1+1 Анна Трінчер розповіла усі подробиці своїх заручин з Олександром Волошиним: як вони познайомились, чому довго приховували відносини, а також чому її рідні не приймають її хлопця та зіпсували їй сюрприз?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травми на "Танцях з зірками": кому довелося робити операцію та довго відновлюватися

Анна Трінчер, яку ми пам'ятаємо з серіалу "Школа" за час після зйомок серіалу встигла заявити про себе як співачка, стала блогеркою та навіть встигла стати нареченою. Тепер 20-річна дівчина заручена з 24-річним бізнесменом та блогером Олександром Волошиним, який відомий через свої скандали з поліцією та відібраним айфоном.

Історія знайомства Трінчер з Волошиним

Їхня лавсторі розпочалася завдяки соцмережам: в Україні створювався перший тікток-хаус (спілка людей, які викладають відео на цю платформу). Анна одразу зачепила Сашка, проте сама Трінчер не з першого разу дала згоду на стосунки: вона приглядалась ті випробовувала Волошина на стійкість, адже хотіла серйозності, а не коротких інтриг. Зазначила:

У нас було три спроби почати відносини. Я з першої сказала: "Саша, з третьої вийде. Бог любить трійцю, і я її люблю". Причому у мене в прізвищі три (Трінчер), і у мене 3 серпня День народження. 

У пари було багато яскравих подорожей, прогулянок, побачень. Проте найяскравішою вбачають одну з перших зустрічей. Сам Олександр зізнається: закохався у впевненість та граціозність Ані. Але про стосунки, які розпочалися навесні, розповіли не одразу: пара приховувала їх статус два місяці, бо хотіли зберегти найцінніше від непроханих порад. Доводилося йти на хитрість та казати, що спільні поїздки були лише заради контенту:

Наш ранок розпочинався з того, що Саша знімав сторіз, як він стукає до мене в номер, в якому ми живемо вдвох. Такий трохи театр розігрували. 

Анна Трінчер та Олександр ВолошинФОТО: Instagram/annatrincher_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий шоу «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов про свою таємну кохану: «Я не буду вічність її приховувати, просто я буду розповідати вже про дружину»

Реакція рідних Анни на заручини та чому сюрприз було зіпсовано

Сашко хотів зробити омріяну мить якомога масштабнішою. Це і підвело блогера: на освічені планувалося байк-шоу, та хтось із власників мотоциклу обмовився в інтернеті, що Трінчер стане нареченою. Інформація швидко долетіла до мами та бабусі співачки й ця звістка їх шокувала. Так Аня втратила підтримку рідних: почалися дзвінки з претензіями. Рідні не повірили словам Ані, що вона ні сном ні духом про пропозицію. Не вірила й в реальність усього навколо і сама дівчина, яка каже, що найголовніший сюрприз в її житті було зіпсовано рідною мамою:

"Я не очікувала від тебе такого", "Як ти могла", "На весілля можете не запрошувати". Казали щось в такому дусі. Я їм кажу: "Мам, ну ти що, серйозно? Ви тільки що з бабусею зіпсували мені найважливіший сюрприз в житті". 

Проте перед Сашком дівчина поводилася за всіма правилами сюрпризу. Однак проблема була в іншому: через бурхливість різних емоцій у співачки могли початись панічні атаки, які переслідують Трінчер з літа:

Я думаю: "Так, або панічна атака, або падаю на коліна". Всі навколо плачуть, я така: "Таааак". І запалюється стенд, де великими літерами написано та підсвічується "Да". Тобто варіанту "Ні" не було.

Влітку 2022 усі будуть веселитися не на весіллі, а на тусівці Волошиних: пишних гулянь та церемоній пара не планує.

Хочеться якогось гротеску, аби це не було в найкращих традиціях англійської родини, а щоб це було крінжово. Хочу замість букету тримати щось інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я втомлена від цих стандартів, хочу бути собою", — Мішель Андраде відверто про своє особисте життя та шлях у шоу-бізнесі

Побут та конфлікти заручених

Наприкінці літа 2021 закохані вирішили жити разом. Побут, каже пара, на стосунки не вплинув, адже вони не замислюються над такими дрібницями. Аня розповіла, що вона не готує вдома, вони ходять у ресторани. За цей час в Анни та Олександра навіть з'явилося улюблене кафе, куди вони обожнюють йти снідати. Проте ідеальний тандем все-таки знаходить причини для сварок. Щоправда, теми конфліктів специфічні: вони стосуються сумісного контенту.

Про поповнення в молодій родині ще не йдеться, оскільки Аня заявила: не може уявити, щоб фокус її уваги був сконцентрований на комусь іншому, а не на ній самій. Поки співачка чайлдфрі.

Дивіться сюжет як Артур Логай виховує двох синів і чому розійшовся з першою дружиною: