«Мама – мій найкращий друг», – Дмитро Дікусар ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про стосунки з мамою та про те, чого шукає у своїй майбутній обраниці

Танцівник та хореограф Дмитро Дікусар щиро розповів про стосунки з мамою та поділився секретом: чого шукає у майбутній обраниці?

Поділитися:

Танцівник та хореограф Дмитро Дікусар, який у цьому сезоні «Танців з зірками» танцює в парі з Ольгою Харлан, ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів, які в нього стосунки з мамою. А також поділився, які риси характеру шукає у майбутній обраниці?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Дікусар святкує День народження: 7 вражаючих виступів одного із найвідоміших хореографів країни

Дмитро Дікусар зізнається – дуже любить свою маму, пані Софію. Про їхні стосунки він розповідає:

Мама – мій найкращий друг. Стільки таємниць, скільки знає вона, про мене не знає ніхто. Я не бита дитина, дитина, якій все пояснювали. Яку б дурницю я не сказав чи зробив, вона просто любить і завжди підтримує.

Дмитро згадує – почав займатися бальними танцями у 7 років. І мама його в цьому завжди підтримувала, незважаючи на те, скільки грошей і часу на це треба було витрачати. У 15 років Дмитро поїхав з рідної Одеси до Києва, щоб спробувати реалізувати свої амбіції як танцівника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик на «Танцях з зірками» заспівала у компанії двох колишніх чоловіків: Дмитра Дікусара та Дмитра Коляденка

У Києві юному танцівнику було дуже непросто, він швидко подорослішав.Але мама його не відмовляла, хоча й дуже хвилювалася. Дікусар розказує:

Це перший раз, коли я усвідомив рівень мудрості моєї мами.

Зараз пані Софія – його найближча людина. Дмитро каже, що мама ніколи не втручається у його особисте життя, якщо він не питає її поради. Вона підтримувала сина і тоді, коли він одружився з на 15 років старшою співачкою Іриною Білик, і коли обрав у супутниці життя танцівницю Олену Шоптенко. Дивіться, як Дмитро Дікусар розповідає про стосунки з колишньою дружиною Олена Шоптенко:

Зараз же, коли серце Дмитра Дікусара вільне, його мама пані Софія сподівається, що син ще знайде своє кохання. Близькі люди знають, що у приватному житті Дікусар – скромний самітник. Яку ж обраницю шукає Дмитро Дікусар? Він зазначає – найголовніше, щоб вона була доброю і вміла проявляти мудрість у стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відреагував наречений Ольги Харлан на участь у "Танцях з зірками" та її тренера — хореографа Діму Дікусара (відео)

Поки ж танцівник реалізовується більше не в особистому житті, а в професійному. Згадує – після 8-річної перерви саме мама дала сину впевненість повернутися на паркет «Танців з зірками». Вона казала, що Дмитро танцює не технікою, а душею. Тоді його партнеркою стала Вікторія Булітко. Дивіться пристрасне танго у виконанні цієї чудової пари:

Цього ж сезону Дмитро танцює з олімпійською чемпіонкою Ольгою Харлан. Дивіться гаряче танго у виконанні цієї пари: 

Дмитро Дікусар не втомлюється дякувати за любов і тепло своїй мамі та говорить:

Я дуже щаслива людина. Я знаю, що кожен любить свою матір по-своєму, але мені пощастило, як ніколи.