На які жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська: дивіться залаштунки серіалу " Моя улюблена Страшко" (відео)

Для ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко" Ірині Поплавській довелося видалити всі профілі в соціальних мережах та кардинально змінити імідж. На які ще жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська?

Поділитися:

Найочікуваніший серіал українського телепростору «Моя улюблена Страшко» збирає біля екранів мільйони глядачів каналу 1+1. Команда ЖВЛ потрапила на знімальний майданчик і розвіла, чому учасники проєкту дали обітницю мовчання, на які жертви довелося піти актрисі Ірині Поплавській заради ролі Насті Глушко та кого доля знову звела на знімальному майданчику через багато років.

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай про свій виступ у «Танцях з зірками» та «хімію» з партнеркою

За сюжетом, Настя Глушко живе з бабусею та дідусем й дружить з інтелігентним хлопцем Миколою Скибою, роль якого виконав молодий актор Володимир Скорик. 

Ролі баби та діда головної героїні виконали актори Юрій Висоцький та Галина Корнєєва. Вони зізналися програмі ЖВЛ, що проєкт повернув їх на багато років назад. 50 років назад вони разом навчалися на акторському курсі в університеті Карпенко-Карого, але після закінчення університету доля їх розвела й ось вони знову зустрілися на знімальному майданчику. 

Чи турбує Ірину Поплавську ім'я її героїні

Виконавиця головної ролі Ірина Поплавська констатує, що її не бентежить ані слово «Страшко», а ні те, що її персону будуть з ним асоціювати. 

На які зміни заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська — дивіться у відео сюжеті.

серіал моя улюблена Страшко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганна Різатдінова та Віра Кекелія розповіли історії булінгу у серії відвертих відео #Красивасерцем на підтримку серіалу «Моя улюблена Страшко»

Актор Сергій Кияшко розповів, як знімали серіал “Моя улюблена Страшко” та чому його варто дивитися — у відео сюжеті: