Святослав Вакарчук у "ЖВЛ": фронтмен "Океан Ельзи" розповів про особисті переживання та успіх гурту

9-й ефір «Танців з зірками» буде присвячено творчості легендарного українського гурту «Океан Ельзи».

Поділитися:

Святослав Вакарчук цьогоріч шокував не лише розлученням, а й народженням первістка, не припиняючи творити нові хіти. Ексклюзивно для ЖВЛ співак розповів, що переживає на сцені та зізнався, в чому могла бути його провина у розпаді першого складу Океану Ельзи.

Свої божевільні концерти Вакарчук порівняв із сексом: «Знаєте, буває був секс і добре, а буває був і ваааау».

Святослав Вакарчук

Щодо розпаду першого складу гурту, Святослав відверто зізнався, що вбачає і свою провину. «Можливо, треба було бути спостережливим і уважним, мені, 25-річному, але я це зараз можу сказати, з висоти своїх 46».

Коментуючи своє особисте життя, Святослав Вакарчук сказав коротко:

Я закохуюсь, я розходжусь, як і всі люди. 

Про відвертість, яку Вакарчук може дозволити собі лише у своїх текстах: "Пісня має ту силу, що з одного боку все ясно, а з іншого – нічого конкретного ти не сказав. Це найбільш вигідний спосіб розказати про себе чесно, не встидаючись. Я відчував, як це – любити людину, яка може бути тільки другом. І я написав про це пісню". 

Дивіться повний сюжет випуску ЖВЛ, щоб згадати історію слави "Океану Ельзи" та становлення Святослава Вакарчука як головної рок-зірки країни.

Святослав Вакарчук

Глядачів шоу "Танці з зірками" чекає вечір творчості улюбленого гурту мільйонів — "Океана Ельзи". Зіркові учасники станцюють під найпопулярніші хіти гурту, з якими пов'язані особливі миті їхнього життя. Вечір буде присвячений 27-річчю діяльності легендарного гурту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечір творчості «Океану Ельзи» на «Танцях з зірками»: під яку пісню хочете побачити виступ улюбленої пари (голосування)

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс. 

У межах масштабної інформаційної кампанії 1+1 media "Вакцинуйся. Разом ми сильніші" з популяризації вакцинації проти COVID-19 на проекті «Танці з зірками» з’явиться пункт вакцинації. Так, 29 жовтня з 19:00 до 20:00 біля 12 павільйону ВДНГ працюватиме медична бригада. Ті, хто покаже квиток на генеральний прогін чи прямий ефір «Танців з зірками», матимуть змогу вакцинуватися вакциною на вибір:

• Comirnaty (Pfizer)
• Covishield / Vaxzevria (AstraZeneca)
• Covishield

Нагадуємо, що записатись на вакцинацію вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатіся на сайті vaccination.covid19.gov.ua

Дивіться шоу "Танці з зірками" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри "Танців з зірками" можна придбати, натиснувши на посилання.