Ведучий шоу «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов про свою таємну кохану: «Я не буду вічність її приховувати, просто я буду розповідати вже про дружину»

Ведучий шоу «Сніданок. Вихідний», актор Олександр Попов розповів «ЖВЛ», за що любить професію та коли розкаже більше про свою таємну кохану.

Поділитися:

Ведучий «Сніданок. Вихідний», актор Олександр Попов ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про свій творчий шлях та особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко та Олександр Попов розповіли, як ділять між собою ефірний час

Олександр Попов з дитинства мав 2 пристрасті: футбол та драматичний гурток. І якщо зі спортом не склалося через травму, то акторство для Олександра стало професією. А починалося все зі шкільного «КВК» та театрального гуртка і першої ролі – і не другорядної, а головної – Гамлета. Попов згадує:

«Після цієї ролі я зрозумів, що моя дорога тільки в театральний».

Після школи Олександр з першої спроби вступив до омріяного столичного театрального вишу, але вже з 2-го курсу почав «завалювати» навчання. Актор згадує – причина прозаїчна, треба було заробляти гроші, адже походить він з простої родини, а стипендія була така мізерна, що ні на що не вистачало. Тато Попова коваль, мама – інспекторка з кадрів.

Попов Олександр

Після закінчення театрального Олександр Попов почав працювати у Театрі юного глядача в Києві, але недовго, адже через паралельні зйомки у фільмах і серіалах роботу там довелося припинити. Попов розповідає:

«Мене просто не викликали на збір трупи і розірвали зі мною контракт».

Але про це Олександр не шкодує, адже розуміє, що він чоловік, який повинен забезпечувати себе, батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Анна Кошмал розповіла про кумирів дитинства та що найбільше приносить радощів

Майже 10 років тому актор пережив чорну смугу – спочатку з невідомих причин йому перестали пропонувати роботу в кіно і серіалах, потім, у 2013 році, раптово від інфаркту помер його тато. Про це Попов говорить:

«Те, що тата немає – це складно. Після того, як його не стало, я відчув якусь стіну, порожнечу».

Та згодом на зміну чорні смузі прийшла біла – Олександра запросили на кастинг нового ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» і практично одразу затвердили. Попов згадує – спочатку прямі ефіри давалися непросто, він забував найпростіші слова.

Олександр Попов

Про досвід ведучого у шоу та роботу з партнеркою Валентиною Хамайко він говорить:

«Я тільки десь через років 2-3 спіймав той настрій і ті стосунки з Валею, які мають бути».

Попов Хамайко

Вже 5 років поспіль Олександр та Валентина прокидаються разом з країною на вихідні. Та ж чи вільне серце ведучого? Це питання цікавить багатьох. Олександр зізнається – мав тривалі стосунки, і не одні, але не звик їх афішувати. Зараз він вже понад рік має кохану дівчину, але хто це – не розповідає. Лише додає:

«Я не буду вічність її приховувати, просто я буду розповідати вже про дружину. Зараз я вже настільки змінився, що, можливо, вже час для повноцінної сім’ї».

ФОТО: Instagram/akter