«Він дуже любить Україну»: Ірина Сопонару у ЖВЛ розповіла про закордонного коханого та материнство

 Ірина Сопонару у програмі Життя відомих людей розповіла про закордонного коханого та материнство

В інтервʼю «Життя відомих людей» Ірина Сопонару розповіла, що її серце зайняте та чи замислюється про весілля.

Поділитися:

Ірина Сопонару, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою», розповіла у ЖВЛ, яке виходить у будні о 11:00 на ТЕТ, про коханого з Лондона та плани щодо весілля.

У лютому тривоги повітряні та внутрішні причини змусили народну улюбленицю поставити на паузу своє злагоджене життя на Батьківщині й податися в нікуди.

«Я не плакала, там, не емоціонувала, я просто була дуже сильно налякана. Я поїхала в Румунію. І після цього ми поїхали в Лондон, до моєї сестри».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Не бачу ніякої потреби спілкуватися з нею»: Володимир Дантес у ЖВЛ розповів про стрес під час війни та розлучення з Дорофєєвою

Єдине, на що Ірині ставало там ентузіазму — акції, покликані привернути увагу світу до війни в Україні.

А влітку Ірина, нарешті, повернулася додому.

«Ранок, який я прокинулася у своєму ліжку в Києві, це був найкращий ранок у моєму житті. Коли перший раз виїхала у Київ, я так плакала за кермом, коли проїжджала ці нерозібрані блокпости, ці їжаки».

Раніше від негативних емоцій Ірина завжди рятувала себе роботою. Цього разу, чи не вперше у житті, цей метод не працював, адже роботи акторка не мала. Але вона її собі все одно придумала — створила власний YouTube-канал «Сопонару TV», де виходить проєкт «Передай Зеленському!».

«Я про нього давно мріяла, але якось не доходили руки. Він мене заряджає зараз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«З нетерпінням чекаю того моменту, коли ми повернемося додому»: легкоатлетка Марина Бех-Романчук у ЖВЛ про розлуку з коханим і мрії про майбутнє

А ось своє кохання, британця Різа, Ірина зустріла у Києві ще півтора року тому.

«Він, на той момент, жив уже в Києві рік. І він дуже любить Україну, він сюди переїхав, тому що він хотів переїхати у Київ. Я сама не розумію, чому так, другий британець у моєму житті».

Майже одразу пара почала жити разом. Ірина зізнається — швидкі темпи розвитку стосунків її зовсім не лякали.

«Мені не було важко. Я довго була сама після останніх своїх стосунків. І я вже така переживала, що мені буде важко з кимось, у принципі, тому що я звикла бути одна».

А згодом дійшло й до знайомства з батьками. Зустріч із майбутньою свекрухою її теж ніскілечки не лякала.

«Не було у мене такого хвилювання: “Ой, типу, якщо я їм не сподобаюся?”. По-перше, ну чому я маю їм не сподобатися? Я жінка, яка дуже кохає їхнього сина. Я дуже довго не була готова до весілля. От зараз воно й прийшло».

Хоча Ірина не приховує, піти до вінця зараз вона не готова.

«Наразі — ні. Ну, мені хочеться, щоб це було свято в повному розумінні цього слова. Щоб усі раділи й святкували, розумієте. А ні — дай Боже, щоб сирени не було!».

Поки не наважується втілити  в життя акторка ще й інше своє бажання — материнство.

«Я ніколи не казала, що я чайлдфрі, я просто не була готова народжувати самостійно. А тепер я готова. Але я дуже боюся народжувати їх у цей світ через те, що зараз відбувається».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Навчіться бути щасливими під час війни», — снайперка Євгенія Емеральд у ЖВЛ розповіла про захист країни та нове кохання на фронті

Ба більше — Ірина щиро задумується й про те, що готова подарувати свою материнську любов дитині, яку цього позбавили. Про свої наміри актриса сказала й своєму коханому.

«Він готовий до діалогу. Цю розмову я поставила на паузу, тому що, у принципі, це неможливо реалізувати. Коли настане час, я до цієї розмови повернуся. Я цю думку не відкидаю, що, можливо, це станеться. Так. Але зараз мене просто банально страшно».

Але точно знає, що і своє майбутнє, і майбутнє своєї родини бачить саме в Україні.

Подивитися найулюбленіший український серіал «Одного разу під Полтавою» з Іриною Сопонару в ролі Іринки можна на телеканалі ТЕТ у будні о 15:00.