Як донька Ольги Фреймут танцює та співає реп (Відео)

На знімальному майданчику проекту "Голос країни. Перезавантаження" ведучу Ольгу Фреймут постійно підтримує її 7-річна донечка Злата.

На знімальному майданчику проекту "Голос країни. Перезавантаження" ведучу Ольгу Фреймут постійно підтримує її 7-річна донечка Злата. Дівчинка дуже хвилюється за маму та учасників, адже переймається всім, що відбувається на сцені та за лаштунками. Не виключено, що в майбутньому дівчинка теж спробує свої сили в талант-шоу. Злата змалечку займаласяу дитячій хореографічній школі при Національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Павла Вирського, а ще дуже полюбляє співати та мріє про вокальну кар'єру.

"Святий Миколай подарував їй мікрофон, тож вона постійно співає вдома, - розповідає Ольга Фреймут.Її улюблена співачка – це Тіна Кароль та Авріл Лавін а ще їй подобається репер Ноггано. Ми знаємо його особисто. Правдами й неправдами проникаємо на всі його концерти. Колись я навіть почула, як поза спиною хтось кричав, що це, напевно, його позашлюбна дитина (сміється). Злата знає всі його пісні, хоча вони дуже складні. Як вона їх запам'ятовує – не уявляю!"

Як танцює та співає маленька Злата, дивіться в нашому ексклюзивному відео.

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: нові тренери та ведуча, нова сцена та декорації, а також новий підхід до відбору учасників.

Тренерами цього сезону стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі, Святослав Вакарчук та Сергій Лазарєв.

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться в ефірі 1+1 з 23 лютого. Початок - о 20:15.

Больше новостей