Екстремал Дмитро Комаров проміняв машину на бігового буйвола

Ведучий програми Світ навиворіт став учасником буйволиного забігу на острові Балі

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник-екстремал Дмитро Комаров став учасником буйволиного забігу на острові Балі.  Величезними тваринами він управляв без страхування і захисного спорядження – точно так, як це роблять місцеві сміливці під час фантастичних за розпалом пристрастей змагань.

Чи реально не травмуватися під час такої авантюри, Діма покаже в новій серії "Світу навиворіт" на каналі "1+1" у неділю, 6 червня. Початок – об 11.00.

Ці небезпечні змагання називають буйволиною "Формулою 1". Їх проводять у єдиному місці на планеті – на острові Балі, в селищі Джимбаран. Для змагання створені спеціальні траси, а "вершники" розганяють звірів до скаженої швидкості. Так місцеві мешканці розважаються, починаючи з ХІІІ століття.

До речі, після небезпечних буйволиних перегонів Комаров розслаблявся на березі океану. За компанію з ним відпочивав знайомий українець, який знайшов на Балі не тільки другий дім, а й і роботу своєї мрії. Подробиці посиденьок – також у новій серії.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста й мандрівника Дмитра Комарова на каналі "1+1". Дмитро мандрує удвох із оператором, часто опиняючичь у місцях, де ще не ступала нога туриста.

Індонезійський сезон – п'ятий за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті 1+1. 

Больше новостей