Горянський зізнався, чому його донька не потрапила на кастинг "Маленьких гігантів"

Напередодні старту зйомок "Маленьких гігантів" він поділився подробицями свого дитинства і виховання дочки Маші.

Телеканал "1+1" продовжує пошук обдарованих дітей для нового національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганті", яке стартує в ефірі вже цієї осені. Продюсери проекту запрошують до участі у кастингу маленьких акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, дітей-екстрасенсів, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей, а також вокалістів і танцюристів . Кастинг продовжено до 10 серпня.

Одним з шести зіркових наставників проекту став улюблений український актор театру і кіно Володимир Горянський, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Останній москаль". Напередодні старту зйомок "Маленьких гігантів" він поділився подробицями свого дитинства і виховання дочки Маші.

- Володимире, чи був у Вас в дитинстві наставник , якому Ви вдячні за досвід?

Дуже важливо в дитинстві мати наставника, який може поділитися своїм досвідом. Іноді любов до предмета визначає викладач, особливо в початкових класах . Я це помічаю навіть по своїй дитині. У моїй школі були предмети, які я любив саме через те, як викладали їх викладачі. У моєму драматичному колективі, в який я в дитинстві ходив, викладала Людмила Іванівна Костиркіна - педагог, завдяки якій я став артистом. У ті далекі дитячі роки вона прищепила інтерес до театру, до професії актора. Я вдячний їй за це. А могло ж все бути навпаки, наприклад, якщо б у мене були не ті ролі. Дитяча психіка дуже тонка, а підхід Людмили Іванівни як педагога спрацював. Вона зуміла помітити і розвинути той талант, який у мене був.

- Яку стратегію будете застосовувати в спілкуванні зі своєю командою в проекті "Маленькі гіганти"?

Важливий індивідуальний підхід. Чим ближче ти з дитиною спілкуєшся, тим більше розумієш кожну. Але нарівні з цим дуже важлива командна робота. Як діти будуть підтримувати один одного, наскільки будуть впевнені в собі і своїй команді, наскільки будуть отримувати задоволення від того, що відбувається. Іноді в конкурсі можна щось робити гірше, ніж інші технічно, але творчий підйом, гарний настрій може принести перемогу. Перемога - це похідне від стану душі. Не варто боротися тільки заради неї. Важливі ті емоції та досвід, який діти винесуть з проекту у доросле життя.

- Чим захоплюється Ваша дочка ? Які у неї є таланти?

Маша розкішно малює, прекрасно співає, танцює. Вона сама обирала гуртки, куди хоче піти, чому вчитися. Один час вона навіть займалася журналістикою і айкідо. Вона любить коней, тому просить, щоб я взяв її на свої тренування, на які ходжу, готуючись до зйомок. Вона хоче бути дизайнером і відвідує драматичний колектив, майструє, прекрасно готує. Нещодавно каже: "Тату , давай я тобі приготую суші" .

- Як тато, Ви порадили б доньці взяти участь у талант-шоу, якби побачили в ній потрібні задатки?

Якби вона сама хотіла, я б забороняти не став, але й наполягати теж. Маша талановита, вона цілком могла б взяти участь. Коли був оголошений кастинг "Голос.Діти", Маша відразу сказала, що вона ще не зовсім готова. Ми розглядали варіант участі і у кастингу " Маленьких гігантів". Але терміни не дозволили , адже зараз дочка переходить з 5 відразу в 7 класу, тому що вона набагато випереджає своїх однолітків. Робота ведеться дуже інтенсивна.

Нагадаємо, щоб взяти участь у кастингу проекту "Маленькі гіганти" необхідно заповнити анкету.

Больше новостей