Кастинги Голос країни та Голос.Діти відвідала рекордна кількість учасників

Бажаючих продемонструвати свої вокальні здібності було настільки багато, що павільйон ледь вмістив усіх учасників.

2 та 3 липня в Києві відбувся черговий етап кастингів нового сезону одразу двох популярних вокальний проектів телеканалу 1+1 - Голос країни та Голос.Діти. Журналіст Сніданку.Вихідний побував за лаштунками кастингу та навіть спробував сам взяти у ньому участь.

Кореспондент ранкової програми намагаючись пройти кастинг дорослого Голосу країни, брав вокальні майстер-класи у більш досвідчених учасників. Коли йому не вдалося переконати експертів в унікальності вокалу, він спробував хитрощами потрапити ще й на дитячий кастинг.

Знімальний павільйон ледве вміщував бажаючих показати свій вокальний талант на наймасштабніший сцені країни. Дорослі та маленькі учасники кастингу тренувались та співали скрізь – у коридорах, на вулиці та навіть на парковці. Підтримати своїх рідних на кастинг українці приходили цілими родинами – від найстарших до немовлят.

Серед бажаючи стати новим голосом країни були і добре відомі глядачам учасники минулих сезонів проекту. Так, вже третій раз пробує свої сили у проекті Голос.Діти Поліанна Рижак, яка минулого сезону була учасницею команди Потапа та вразила глядачів своїм потужним виконанням пісні And I am telling you. А півфіналіст першого сезону дитячої версії проекту Микола Задерей тепер прийшов на кастинг вже дорослого Голосу країни.

На кастингах Голосу країни та Голосу.Діти 2 і 3 липня був встановлений абсолютний рекорд відвідуваності за всю історію проекту.

Нагадаємо, наступний кастинг Голос країни та Голос.Діти  відбудеться 9 та 10 липня, за адресою: Київ, пр. Академіка Глушкова, 1, 12 павільйон ВДНГ, (ст. м. Виставковий Центр). Реєстрація учасників з 10:00 до 18:00. Взяти участь у дитячій версії проекту можуть юні вокалісти віком від 7 до 14 років, а у дорослій – співаки віком від 18 років.

Не зволікайте та заповнюйте анкету для участі в кастингах наймасштабніших талант-шоу. Можливо саме ви станете новим голосом країни.

Больше новостей