Тренери "Голосу країни" розповіли, як вони вперше вийшли на сцену

Тренери "Голосу країни. Перезавантаження" згадали, як вони колись робили перші сходинки на велику сцену

Тренери "Голосу країни. Перезавантаження", відомі і успішні зірки, згадали, як вони теж колись робили перші сходинки на велику сцену.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв з дитинства брали участь у різноманітних вокальних конкурсах. Вони досі пам'ятають з якими переживаннями і надією виходили на сцену, стояли перед успішними членами журі.

"Я колись також стояла на сцені, мене так само слухали, так само давали оцінку. Це була програма "Ранкова зірка", куди я приїхала 15-річною дівчинкою",- розповіла Ані Лорак.

"8 років. Це був великий зал, позаду мене стояв хор, оркестр. Я співав пісню, яка називається "Морський капітан". Маленький, з переляку вступив не в тій тональності",– згадав свій перший виступ Сергій Лазарєв.

Поділився спогадами і Святослав Вакарчук: "Перший концерт "Океану Ельзи" був на Старий Новий рік. Перед Львівським оперним театром. Мені було дуже холодно, я напився коньяку і вперше зі сцени прозвучало "зустрічайте гурт "Океан Ельзи"!".

"Було жарке літо 81-го. Дніпропетровський конкурс. Ми приїхали з мамою і нам було дуже дивно на все це дивитися. Мама ніби оберігала мене. Можу сказати, що перше визнання я отримала тут", – поділилася своїми спогадами ТамараГвердцителі.

Минули роки. Тепер вони самі сидять в солідних кріслах журі, перед ними "червоні кнопки", за допомогою яких вони вирішують долі конкурсантів і відкривають їм шлях на велику сцену.

Кому із тренерів вдасться віднайти справжній талант і показати Україні новий голос країни? Дивіться в нових програмах "Голосу країни. Перезавантаження" щонеділі о 21:0 0 на 1+1.

Больше новостей