Відома модель plus size презентувала нову колекцію білизни для пишних жінок (фото)

Спокуслива колекція до Дня святого Валентина.

Всесвітньо відома американська модель Ешлі Грем, яка активно виступає прости стереотипів краси, разом із брендом Addition Elle презентували спільну колекцію білизни сезону Spring 2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ У мережі з'явилися теплі фото переможниці Модель Xl з дочкою

До лінійки «Основи щоденної сексуальності» ввійшли спокуслива спідня білизна та одяг для дому. Кожна річ у колекції створена для того, щоб жінка відчувала себе і сексуально, і комфортно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL розповіла, що їдять моделі plus size

«Я завжди говорила, що хороший бюстгальтер – це основа будь-якого гардеробу. Тільки якісна і відповідна спідня білизна дозволить дівчатам відчувати себе максимально впевнено. Я дуже рада, що ця колекція з’явиться у передчутті Дня святого Валентина, і багато жінок зможуть приємно здивувати свою другу половинку», – розповіла Ешлі.

До слова, це не перша колекція білизни для пишнотілих жінок, створена Ешлі Грем. Свого часу модель розповіла, що вирішила запустити власну лінію у США, коли помітила, що в магазинах бракує сексуальної нижньої білизни для жінок plus size. Однією з найспокусливіших була колекція, на яку Ешлі надихнув фільм «50 відтінків сірого». Перегляньмо пристрасний рекламний ролик!

Больше новостей