Зірка "Інтернів" Вадим Демчог розповів, що його повернуло до життя

Відомий актор розповів, як духовний наставник допоміг йому стати щасливим

Нерідко багаті й знамениті зізнаються, що їхній славі передували непрості випробування. Зірці "Інтернів" Вадиму Демчогу теж довелося поборотися за місце під сонцем.

Свою кар'єру актор, як і більшість його колег, починав із театру. Там молодий актор із захватом брався за нові ролі. Особливо його вабили образи божевільних. Пристрасть грати таких персонажів ледь не коштувала Вадимові життя.

"Колись у п'єсі для лялькового театру я повинен був грати блазня . У якийсь момент моє бажання максимально поринути в цю роль відгукнулися тим, що не я втілював блазня, а він грав мене", - згадав Демчог.

Поза театром актор втратив контроль над емоціями. Вадима почала сповнювала агресія: він без причини міг розбити тарілку об стіну чи навіть здійняти руку на оточуючих.

"Я був неадекватним. Що відбувалося, я не знав… І після цього я вирішив, що з цим варто щось робити. Я пішов з театру на 10 років", - розповів Вадим.

Актор не тільки полишив сцену, а й розлучився із дружиною.

Здавалося, дороги назад немає, проте Вадим зустрів духовного наставника, який змінив його життя.

"Мій тато пішов із сім'ї, коли мені було 3 місяці. І я все життя шукав батька. От у тому чоловікові я побачив ті захисні якості. Я почав його потроху з'їдати. Це був такий духовний канібалізм", - зізнався актор.

Після тривалих занять із наставником Вадим вирушив до Індії, де й відкрив для себе рятувальну духовну практику - актор поринув у Буддизм.

Демчог переконаний, що без цього йому би не вдалося вигнати блазня з душі.

Більше про акторові пошуки внутрішнього спокою дивіться у сюжеті "Зіркової хроніки".

 

 

 

Больше новостей