Олег Винник прокоментував свій дует з Потапом: "Зараз багато хто хоче хайпанути на Виннику"

Українські топ-зірки представили спільну композицію

Ми завітали на зйомки вашого спільного кліпу на спільну пісню, яка стала саундтреком до фільму «Скажене весілля». Як взагалі виникла ідея створення дуету? Олегу кого тільки не «сватали» в дует: і Ірину Федишин, і Олю Полякову. І тут – удвох хлопці!

- Справжні чоловіки! Таких мало залишилося! Неочікувано, правда? Для нас так само. В мене мрія була заспівати з Олегом Винником, але було нереально: як з самим Олегом Винником? Він збирає стадіони, в нього шалений графік, тому я навіть побоявся про це мріяти. Але якось у мене опинився телефон Олега, і я йому зателефонував. Ми зустрілися, і я зрозумів, що це така сама людина, як і я, - творча, відкрита, весела і справжня.

- Моя улюблена цифра тринадцять, але ми з Потапом просиділи за столом дванадцять з половиною годин, і говорили про творчість.

Ви домовлялися, сидячи за столом?

- Ми розмовляли, як справжні чоловіки. Зараз чоловіки зустрічаються в клубах, а ми просто сиділи, вечеряли, розмовляли про музику і слухали пісні. Ми знайшли спільну мову одразу.

У Потапа взагалі своєрідне почуття гумору. І Потап позаочі жартував про тебе, Олеже.

- Чесно кажучи, мені ніколи не було образливо. Кожна його насмішка в мою сторону була дуже талановита. Я дуже ціную людей, які роблять меми зі мною, бо я реально сміюся з цього і мені дуже приємно, що в нашому шоу-бізнесі є талановиті люди. Мені було приємно чути від Потапа (хоча ми тоді ще не були знайомі!) такі вдалі і розумні висловлювання, які суто стосувалися мене.

- Наприклад, якщо пожартувати щось про Дмитра Шурова з «Pianoбой», то він буде ображатися, а Олег Винник не такий.

Пісню «Це найкращий день мого життя» ти написав, думаючи про Олега Винника?

- Так вийшло, що я прийшов до Олега з такими словами: «Ця пісня така класна та драйвова, і танці в ній. Я бачу в ній лише тебе».

- А я відразу відчуваю, чи пасує мені пісня, чи ні.  Я пам’ятаю, що наступного дня після наших посиденьок ми вже записали пісню у студії. Потім пишу Потапу: «Ну що там, вибрали, змонтували все?». А Потап мені: «Все настільки круто, що якби в мене було волосся, то воно б стало на диби!».

Тепер всі заможні молодята захочуть такий дует на власне весілля. Ви вже склали ціну цього дуету?

- Якщо люди хороші, то ми і так заїдемо і заспіваємо. Але дешево не віддамося!

Потап, ти музичний продюсер цього фільму, написав цю пісню, і за своєю сутністю ти – продюсер. Ти себе стримуєш, щоб не керувати на знімальному майданчику, не керувати Олегом?

- Я вже бачив, як Олег працює на великому київському концерті. Олег був хедлайнером, а гурт MOZGI  виступав перед ним, ми обидва були хедлайнерами. Я побачив, як Олег працює на сцені. Він співав до кожної, до кожного. Він так адресно вміє співати, що я своїх молодих артистів поставив, і сказав: «Вчіться!»

Тепер ви будете продовжувати разом співати?

- Ну, як піде!

- Я просто стільки компліментів від своїх колег не слухав. Потап зараз за всіх розказав мені!

- Просто заздрять, Олеже!

- А як просто без цього жити, і дарувати людям любов.

Олеже, в тебе не так багато друзів у шоу-бізнесі. Всі так осторонь стоять.

- Немає, як ти сказала, друзів. Але й в мене немає ворогів.

У фільмі «Скажене весілля» ви зіграли обидвоє. Ти, Потапе, зіграв священника, а ти, Олеже, зіграв самого себе. Для вас двох це перший досвід у великому українському кіні. Будете продовжувати?

- Я знаю, що «Скажене весілля» має продовжуватися! Якщо люди полюблять нас, то ми заспіваємо ще! Якщо люди полюблять, як ми граємо, то чому б і ні! Це шикарний досвід!

Олеже, ти багато кому відмовляв. Ти в минулому актор – грав і співав у мюзиклах. Тобі пропонували різні ролі, чомусь, як правило, німців грати.

- Німецького хірурга. Але потрібно було оголити волосся. Коли Юра Горбунов дав мені сценарій, я почитав, і мені сподобалось. Чому й ні!?

Ти, Потапе, грав попа. Це трохи так ризиковано, тому що можна наразитися на критику: такий гумор розуміють не всі.

- Я не сам, там ще й Монатик є. Ми сміємося не над церквою та релігією, а над тим, як ставляться наші люди до цього, які є шахраї під маскою церкви.

Тобі такий образ дуже личить!

- Дуже личить, тому що я граю самого себе! Всі казали: «Потап проповідник ще той!». Політики мені заздрять і просять навчити, а я кажу: «Не навчу, ви і так розкрадаєте нашу країну!».  Мені дуже подобається ця роль, і я не вперше її граю. У гурті «Потап и Настя» був кліп «В натуре», де я грав попа. Я ж епатажний такий! Я за правду! А Діма Монатик – дячок, ну це ж дуже смішно!

Поки ви писали пісню та знайомилися, Олег відсвяткував 45-річчя! Ти свій ювілей відсвяткував далеко за океаном – у Домініканській Республіці.

- Це було незабутньо! Я і на риболовлі був – зловив величезну дораду! Вона золотаво-зелена, а коли до берега її довозиш, то вона стає сірою - вся краса пропадає. Кухар мені її порізав, і я скуштував цілу миску цієї сирої риби.

 

Больше новостей