7 порад для шопоголиків, щоб не втратити глузд у «чорну п'ятницю»

Напередодні найбільшого дня знижок ділимося, як вигідно скористатися пропозиціями від магазинів.

Поділитися:

23 листопада Україна приєдналася до світової традиції святкування «чорної п'ятниці». Низка магазинів обіцяють потішити своїх покупців нижчими, ніж зазвичай, цінами. Наступні поради допоможуть вам краще підготуватися до найбільшого дня знижок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спідня чи нижня білизна: 6 помилок в українській мові до «чорної п’ятниці»

 

1. Складіть список потрібних покупок, щоб не придбати зайвого. Пам’ятаєте, що попри знижки важливо обрати якісні речі.

2. Заздалегідь промоніторте ціни улюблених магазинів, щоб не стати жертвою обману. Відомо, що деякі з них навмисно завищують ціни напередодні знижок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Що одягти на корпоратив, вечірку чи в театр

3. Підпишіться на сторінки цікавих вам магазинів у соціальних мережах. Здебільшого у своїх розсилках вони повідомляють про найцікавіші пропозиції.

4. Не зайвою буде і попередня примірка. Знайдіть речі, які плануєте купити у «чорну п’ятницю» та приміряйте їх. Тоді в годину Ч залишиться тільки купити омріяне.

5. Визначте, скільки ви готові витрати на шопінг. Це допоможе не вийти за межі вашого бюджету та вдумливо робити покупки.

6. Зверніть увагу на ті магазини, які у «чорну п’ятницю» роблять найбільші знижки. Лідерами є магазини спортивного одягу, де ціни «падають» до 50%. А на цінниках популярних молодіжних брендів можна побачити від -20 до -40%.

7. Бажаєте здійснити покупки онлайн? Тоді заздалегідь додайте в закладки всі потрібні вам магазини та окремі товари.