Донька Євгена Кошового стала учасницею «Голос.Діти-3» на «1+1»

Донька Євгена Кошового стала учасницею «Голос.Діти-3» на «1+1»
1plus1.ua. Донька Євгена Кошового Варвара.

Старша донька актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового прийшла на «сліпі прослуховування» третього сезону дитячого вокального проекту, який стартуєуже цієї осені.

Поділитися:

Підтримати 8-річну Варвару на знімальний майданчик прийшла сім'я і друзі КошовихУ новому сезоні «Київ Вечірній» Євген Кошовий відпустив кучері (фото). Під час виступу за Варю вболівала велика команда: тато Євген і мама Ксенія з молодшою ​​донькою Серафімою, бабуся Варвари, Олександр Пікалов, Сергій Казанін, хрещена мама Наталя і хрещений батько Юрій Корявченков з сім'ями.

Варя дуже давно хотіла спробувати свої сили у «Голос.Діти», і зараз хвилюємося більше ми з мамою, ніж вона, - розповідає тато Євген Кошовий. - Я кожен день після уроку вокалу питаю, як іде підготовка, переживаю разом з нею, вникаю в усі тонкощі. Упевнений, ми виступимо гідно.

Побачити, як виступила донька Євгена Кошового, і чи повернулись до неї тренери «Голос.Діти-3» Тіна Кароль, Потап і MONATIK, можна буде цієї осені на телеканалі «1+1».

Зараз тренери разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок «сліпих прослуховувань» третього сезону. Тренери відзначають, що учасники «Голос.Діти-3» - абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів.

Продюсери розповідають, третій сезон проекту буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції. А шанувальники проекту вже діляться яскравими кадрами зі знімального павільйону з хештегом #голосдіти.

Нагадаємо, нещодавно Варвара Кошова взяла участь в гумористичному шоу «Розсміши коміка.Діти» на телеканалі «1+1», де виграла 20 000 грн.