Кастинги Голос країни та Голос.Діти відвідала рекордна кількість учасників

Кастинги Голос країни та Голос.Діти відвідала рекордна кількість учасників

Бажаючих продемонструвати свої вокальні здібності було настільки багато, що павільйон ледь вмістив усіх учасників.

Поділитися:

Голос країни та Голос. Діти в пошуках талантів: що відбувалося за лаштунками кастингу2 та 3 липня в Києві відбувся черговий етап кастингів нового сезону одразу двох популярних вокальний проектів телеканалу 1+1 - Голос країни та Голос.Діти. Журналіст Сніданку.Вихідний побував за лаштунками кастингу та навіть спробував сам взяти у ньому участь.

Кореспондент ранкової програми намагаючись пройти кастинг дорослого Голосу країни, брав вокальні майстер-класи у більш досвідчених учасників. Коли йому не вдалося переконати експертів в унікальності вокалу, він спробував хитрощами потрапити ще й на дитячий кастинг.

Знімальний павільйон ледве вміщував бажаючих показати свій вокальний талант на наймасштабніший сцені країни. Дорослі та маленькі учасники кастингу тренувались та співали скрізь – у коридорах, на вулиці та навіть на парковці. Підтримати своїх рідних на кастинг українці приходили цілими родинами – від найстарших до немовлят.

Серед бажаючи стати новим голосом країни були і добре відомі глядачам учасники минулих сезонів проекту. Так, вже третій раз пробує свої сили у проекті Голос.Діти Поліанна Рижак, яка минулого сезону була учасницею команди Потапа та вразила глядачів своїм потужним виконанням пісні And I am telling you. А півфіналіст першого сезону дитячої версії проекту Микола Задерей тепер прийшов на кастинг вже дорослого Голосу країни.

На кастингах Голосу країни та Голосу.Діти 2 і 3 липня був встановлений абсолютний рекорд відвідуваності за всю історію проекту.

Нагадаємо, наступний кастинг Голос країни та Голос.Діти  відбудеться 9 та 10 липня, за адресою: Київ, пр. Академіка Глушкова, 1, 12 павільйон ВДНГ, (ст. м. Виставковий Центр). Реєстрація учасників з 10:00 до 18:00. Взяти участь у дитячій версії проекту можуть юні вокалісти віком від 7 до 14 років, а у дорослій – співаки віком від 18 років.

Не зволікайте та заповнюйте анкету для участі в кастингах наймасштабніших талант-шоу. Можливо саме ви станете новим голосом країни.