Покоління вільних: Тіна Кароль, Потап і MONATIK розповіли про емоції на проекті Голос. Діти 3

Голос. Діти 3: Тіна Кароль, Потап і MONATIK розповіли про емоції на проекті
1plus1.ua

Зіркові тренери переконують, що такого розмаїття голосів глядачі ще не чули.

Поділитися:

Зіркові тренери третього сезону Голос. Діти Тіна КарольТренер «Голос. Діти 3» Тіна Кароль презентує нову пісню, Потап та MONATIK стверджують, що цього року глядачі 1+1 побачать шалену кількість талановитих музикантів. Популярні артисти переконують, що таких вибухових емоцій на проекті ще не було.

Новий зірковий тренер Голос. Діти MONATIK не приховує своє здивування:

Тут відбувається щось неймовірне. Я ніколи не думав, що у нас в країні настільки талановиті діти.

Проект Голос. Діти – драматичний, як і справжнє життя. Історії учасників викликали сльози на очах тренерів і навіть зупиняли знімальний процес.

Вони зовсім інші. Це нова генерація. Вони не бояться сцени так, як боялися діти в минулому сезоні Голос. Діти, – каже Тіна Кароль.

Гаслом третього сезону Голос. Діти продюсери обрали «Покоління вільних». Адже ці маленькі таланти, які прийшли на проект, – справжнє майбутнє України.

Вони, як голочки, проникають у твоє серце і надовго там залишаються, – розповідає Потап.

За словами дитячого психолога проекту Марини Гуменюк, юні таланти проекту Голос. Діти 3 дуже впевнені в своїх силах і добре знають, чого хочуть.

Для того, щоб стати відомим на всю країну, на талант-шоу прийшли не лише маленькі українці, а й діти з Грузії, Білорусі, Еміратів, Росії, Ізраїлю, Молдови та Вірменії.

Нагадаємо, що нещодавно Катя Осадча і Юрій Горбунов зізналися, чим їх вразили учасники талант-шоу.