Тіна Кароль розповіла про материнський інстинкт на Голос. Діти 3

Голос. Діти 3: Зірковий тренер Тіна Кароль розповіла про материнський інстинкт
1plus1.ua

Тіни Кароль розповіла, як її змінила зустріч із новим поколінням дітей.

Поділитися:

Тренер дитячого вокального проекту Голос. Діти 3 Тіна КарольТіна Кароль: «Я щаслива чути такі таланти і розуміти, що у нас професійне співоче майбутнє» дала ексклюзивне інтерв'ю КП в Україні. Співачка розповіла, чого очікувати від нового сезону проекту, який стартує на телеканалі 1+1 уже цієї осені, про материнський інстинкт і про свою тактику роботи з юними талантами.

За словами зіркового тренера, її тактика, як завжди, – це щирість і професіоналізм.

Я справді з великою любов′ю запрошую дітей в свою команду і повертаюся для того, щоб підкреслити талант юного обдарування, дати йому ще більше впевненості в тому, що він вибрав музичну дорогу не дарма, і що всі старання виправдані, – каже Тіна Кароль.

Також тренер розповіла, чи траплялося їй жаліти про те, що вона не натискала кнопку і пропускала особливо талановиту дитину:

Мені шкода цих талановитих діток кожного разу, тому що я мама. А від материнського інстинкту не дінешся нікуди – він відразу спрацьовує, – стверджує Тіна Кароль.

За словами Тіни Кароль, якщо дитина не проходить далі, вона шукає для неї мотивацію, щоб вона не закинула займатися музикою. Найшоловніше для тренера Голос. Діти 3 – пояснити, що життя на цьому не закінчується, а продовжується, і все найцікавіше починається саме зараз

Нагадаємо, в оновлену тренерську панель третього сезону Голос. Діти увійшли Тіна Кароль, Потап і MONATIK.

Над проектом працює команда 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя ОсадчаГолос. Діти 3: Катя Осадча і Юрій Горбунов зізналися, чим їх вразили учасники талант-шоу.

Тренери відзначають, що учасники Голос. Діти 3 – абсолютно нове покоління дітей, сучасні, яскраві і вільні від стереотипів. Продюсери розповідають, що третій сезон проекту буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції.

Дивіться Голос. Діти 3 на телеканалі 1+1 уже цієї осені.