Тіна Кароль без макіяжу, таємні ритуали і виснажливі репетиції: як співачка готувала всеукраїнський тур

Українська діва показала, як проходили її сім сольних концертів у Києві

Поділитися:

Протягом року Тіна Кароль показала усім свою любов до музики та своїх шанувальників. Українська діва та її команда підготували грандіозне шоу, аналогів якому ще не знала українська сцена. Всеукраїнський тур зірки за підтримки нового альбому «Інтонації»  триває, і лише нещодавно Тіна дала сім рекордних концертів у столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у незвичному образі прикрасила обкладинку іменитого глянцю

Квитки на п’ять концертів Тіни у столиці глядачі розкупили за лічені дні, тому співачка вирішила організувати два додаткових концерти, один з яких був благодійним. Сьогодні Тіна Кароль також повідомила про восьмий концерт у Києві. За проханнями шанувальниками співачка дасть ще один концерт, що відбудеться напередодні Нового року - 31 грудня о 19:00 на сцені Палацу «Україна» в Києві. 

Після закінчення семи концертів у Києві співачка презентувала документальний фільм «Сім інтонацій» про свою підготовку до виступів. У фільмі подані ексклюзивні кадри залаштунків концерту, наполегливих репетицій, спортивні і танцювальні тренування.

Дякую всім за те, що ви з нами в цьому турі настільки всеосяжно, я навіть не очікувала. Це було найкраще шоу, це був момент істини і правди, момент щастя і любові, - звертається до шанувальників Тіна. 

Відомо, що протягом концертів співачка майже тиждень жила у Палаці «Україна», в якому для цього обладнали спеціальну кімнату. Часу на відпочинок та навіть сон не було, тому співачка вирішила економити час на дорогу додому. У Тіни було зручне ліжко, затишна вітальня, прикрашена портретами творчих особистостей, та гримерка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль презентувала книгу своїх портретів