Журналісти програми «Гроші» дізналися, де депутати проведуть зимові свята

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Поділитися:

Журналісти проекту дізналися, де народні обранці будуть відпочивати під час зимових свят та наскільки їх публічні обіцянки збігаються з реальними витратами на відпочинок.

Другою темою випуску стане історія про новий вид телефонних шахрайств, який набуває масштабних обертів. Зараз майже всі види гаджетів можна дистанційно заблокувати, через це аферисти вигадали десятки способів, як заблокувати телефон, а потім вимагати гроші за його розблокування. В більшості випадків люди віддають гроші, адже поліція чи сервісні центри не можуть нічим допомогти. Журналісти проекту дізналися подробиці поширеної афери та готові розповісти про способи боротьби зі здирниками.

Окрім цього, «Гроші» розкажуть про те, як можна лишитися всього майна, відвідавши сеанс так званого «цілителя». Авторам сюжету вдалось поспілкуватися з жертвою, яка відвідавши сеанс «лікування карми», за який заплатила майже 100 тисяч гривень, втратила квартиру.

Крім цього, редакція програми продовжує слідкувати за діяльністю сумнозвісного пастора Сандея Аделаджи, якого звинувачують в сексуальних домаганнях і в створенні фінансової піраміди «King’s Capital», жертвами якої стали тисячі громадян. Засновник і головний пастор церкви «Посольство Боже» вірить у свою перемогу над правоохоронцями та відродження своєї церкви. Журналісти «Грошей» потрапили на службу та особисто поспілкувалися з пастором.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.