Чому місцева влада боїться Ольгу Фреймут

Програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» ще не вийшла в ефір, а вже викликала суспільний резонанс.

Поділитися:

В листопаді на телеканалі 1+1 стартує проект «Новий інспектор Фреймут. Міста». Ведуча Ольга Фреймут з ​​командою експертів проінспектує 8 міст України та оцінить їх за п'ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування, еліта. Телеведуча вкаже на недоліки і дасть пораду, як зробити міста більш комфортними для життя простих українців. 

Ольга Фреймут зазначає, що, незважаючи на те, що програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» ще не вийшла в ефір, вона вже викликала суспільний резонанс. Команда проекту співпрацює з авторитетними міжнародними організаціями та Інститутом суспільно-економічних досліджень (ІСЕД), що дозволяє отримувати актуальну інформацію про бюджети міст:

У проекті ми вивчаємо міську еліту. Ми знаємо, скільки грошей отримує місто, скільки витрачає. Якщо вірити деклараціям, деякі мери голі й босі - у них немає жодного квадратного метра нерухомості. При цьому живуть в хоромах. Зрозуміло, чому вони на нас зляться.

Таємні агенти допомагають телеведучій дізнатися подробиці побуту міської еліти, що викликає реакцію місцевої влади.

Ми в курсі, на яких машинах наші представники еліти їздять, скільки у кого позашлюбних дітей, хто чия коханка, чия дружина фарбує волосся у місцевому салоні краси, а у чиєї є будинок в Лос-Анджелесі, тому фарбується вона там, - каже Ольга Фреймут.

Ведучій Ользі Фреймут завжди вдається виглядати вишукано і стильно. Навіть після народження другої дитини, сина Валерія, зірка 1+1 зберегла ідеальну форму. Читайте, якої дієти дотримується Ольга Фреймут.