Діти Ольги Фреймут стануть «таємними агентами» в новому проекті

У проекті «Новий інспектор Фреймут. Міста» зірка телеканалу 1+1 перевірятиме міста разом зі своїми дітьми.

Поділитися:

Незабаром на телеканалі 1+1 стартує проект «Новий інспектор Фреймут. Міста», де ведуча Ольга Фреймут перевірить населені пункти України, визначить, наскільки вони комфортні для життя, і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Окрім 40 таємних агентів, які протягом 480 годин інспектуватимуть міста, Ольга Фреймут можливо візьме з собою дітей.

Валерій і Злата в деякі міста поїдуть зі мною. Однак, якщо умови для проживання в населених пунктах виявляться несприятливими для дітей, то вони залишаться вдома з нянями, - розповіла про свої плани Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут розповіла, що саме новонароджений синочок наштовхнув її на новий формат програми. Зірка телеканалу 1+1 розповіла, що після народження сина їй вже було замало просто бути журналісткою та інспектувати ресторани і готелі.

Надихнула моя вагітність, бо коли я народила сина я зрозуміла, що мені потрібно зробити проживання в цій країні комфортнішим, - поділилася молода матуся.

Нагадаємо, команда нового інспектора перевірить навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування.

Ви можете запросити Ольгу Фреймут у своє місто, заповнивши анкету