Ольга Фреймут проінспектує школу, в якій вчилася фіналістка «Голос країни»

Інспектор Фреймут перевірить освіту, безпеку, медицину, їжу та еліту Чернівців.

Поділитися:

Ольга Фреймут розплакалася під час інспекції у ПолтавіСьогодні о 22:00 Ольга Фреймут, яка нещодавно стала шатенкою, проінспектує столицю романтики і кохання – Чернівці.

Команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» перевірить одну з найкращих гімназій країни. Серед випускників навчального закладу – відомі політики, громадські діячі та фіналістка п'ятого сезону «Голос країни» Тетяна Решетняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голос країни Тетяна Решетняк презентувала новий чуттєвий кліп

Ольга Фреймут також проінспектує інфекційне відділення обласної клінічної лікарні та найбільший ринок на Західній Україні – «Калинівський», який в дитинстві вважала «столицею моди». За словами ведучої 1+1, колись вона разом з мамою купувала там речі.

Під час зйомок програми на чернівецькому ринку сталася несподіванка – загубилася маленька дівчинка. Ольга Фреймут разом з командою змінила свої плани та зайнялася пошуками.

Цікаво, що в Чернівцях Ольга Фреймут зустрілася з мером, якого вважають найвідкритішим міським головою України – Олексієм Каспруком. Команда проекту не тільки дізнається, як він живе насправді, але і перевірить, який він сім’янин.

Інспектор Фреймут вже перевірила чотири міста України. Жителі Хуста, Бердянська, Полтави та Херсона переконують, що в їхніх містах почалися активні зміни після візиту Ольги Фреймут. На інспекцію ведучої 1+1 чекають ще чотири міста.

Чим вразить команду проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» місто Чернівці, глядачі побачать вже сьогодні о 22:00.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут і батько її дитини вперше разом з'явилися на публіці.