Ольга Фреймут вивела вчительку-фаворитку Президента на чисту воду

Ведуча 1+1 дізналася, що насправді ховається за усмішкою титулованої вчительки.

Поділитися:

Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста», яка нещодавно провела глобальну перевірку закарпатського міста ХустПологовий будинок у Хусті шокував Україну (відео), познайомилася з вчителькою, яку особисто відзначив у своїх соцмережах Петро Порошенко.

Ольга Фреймут вирішила з’ясувати, що насправді ховається за усмішкою «улюблениці Президента» та відправила до Олесі Ківеждій таємного агента – хлопця із нестерпним характером.

Він провокував вчительку. Мені було цікаво, яка Олеся поза камерою, – каже Ольга Фреймут.

За словами ведучої 1+1, закарпатські школи займають останні місця в рейтингу ЗНО з української мови та літератури. Проте саме тут, у Хусті, викладає заслужений вчитель України Олеся Ківеждій, чиє фото Петро Порошенко обрав для вітальної листівки.

Учень, який вів зйомку на приховану камеру, запропонував Олесі Ківеждій дати йому приватний урок за 700 грн, проте вчителька відмовилася.

Ольгу Фреймут вразили високі моральні принципи пані Олесі та методика її викладання. Після інспекції хустівської школи-інтернат, ведуча 1+1 вручила директору школи нагороду «Гордість міста».

Ніяк не можу відійти від шоку, що мене два дні поспіль знімали прихованою камерою. У глядачів може скластися враження, що ведуча занадто різка. Насправді Ольга Фреймут – дуже толерантна й приємна людина, – зізнається Олеся Ківеждій.

На згадку титулованій вчительці ведуча 1+1 залишила автограф для її дочки. Увесь колектив школи вдячний команді Ольги Фреймут за високу оцінку навчального закладу й «емоційну зливу».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут розповіла, як поєднує роботу і материнство.