Телеканал «1+1» презентував проект «Новий Інспектор Фреймут.Міста»

Прем'єра проекту «Новий Інспектор Фреймут.Міста» відбудеться вже цієї осені.

Поділитися:

Вчора телеканал «1+1» презентував проект «Новий Інспектор Фреймут.Міста» виробництва «1+1 Продакшн». 

У відкритій презентації взяли участь ведуча Ольга Фреймут, генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна, керівник проекту Ксенія Чорна, експерти Олександр Солонтай та Роман Помазан, громадські активісти та небайдужі кияни.

Продюсери розповіли, що в «Новому Інспекторі Фреймут.Міста» ведуча проведе глобальні інспекції міст України, визначить, наскільки вони комфортні для життя, і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

За допомогою таємних агентів Ольга Фреймут перевірить навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування. Не залишиться без уваги і життя міської еліти. Ольга Фреймут наголосила, що «Новий Інспектор Фреймут.Міста» - це величезний проект, покликаний змінити країну.

Ми провели велику кількість інспекцій і зрозуміли, що потрібно рухатися вперед і розширювати кордони. Українцям необхідно припинити скаржитися на владу і усвідомити, що проблема в нас самих, в нашій байдужості і невмінні спілкуватися з владою. Коли ми цьому навчимося, тоді і наша країна почне змінюватись, - каже ведуча проекту Ольга Фреймут.

«1+1» є флагманом змін в країні з точки зору виробництва контенту. «1+1 Продакшн» завжди з радістю втілює вдалі інноваційні ідеї. Новий проект покликаний змінити на краще життя українців не тільки в столиці, але і в інших містах. Телеканал «1+1» хоче допомогти жителям різних міст самим вплинути на свій рівень життя, на свою долю.

Для нас дуже важливо, що Ольга Фреймут із ​​властивим їй чесним ставленням до життя разом із командою запропонують кожному місту програму розвитку, яка допоможе досягти позитивних результатів. Для нас важливо дати в руки громад важелі впливу на місцеву владу, - вважає генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Одним із основних завдань «Нового Інспектору Фреймут.Міста» є налагодити діалог між жителями міст і місцевою владою. Інспекції охоплять 10 міст України, але яких саме, команда проекту поки тримає в таємниці. У проекті будуть задіяні 40 таємних агентів, 80 прихованих камер, знято - 480 годин перевірок.

Керівник проекту Ксенія Чорна розповіла, що інспекції міст будуть проводитися по 5 критеріям: освіта, медицина, безпека, харчування, життя міських еліт. Над проектом працює величезна кількість експертів: урбаністи, фінансисти, які будуть консультувати нас по бюджетам міст, архітектори, експерти по утилізації сміття, екологи. 

Всі бажаючі небайдужі українці можуть запросити проект в своє місто, заповнивши форму на сайті 1plus1.ua.

Проект зараз дуже доречний, адже в суспільстві існує потужний запит на зміни. І саме тому передача може стати наочним навчальним посібником, як ефективно управляти містом і впливати на владу, - каже Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти, консультант в рамках програми «ШКОЛА мерів».

Крім того, Ольга Фреймут закликала мера Києва Віталія Кличка до публічного діалогу з громадськістю: «Пане Віталію, ми запрошуємо Вас на бесіду в студії «Сніданку з 1+1». Приходьте, нам є про що поговорити, нам потрібна Ваша допомога!»

Старт нового проекту з Ольгою Фреймут від «1+1 Продакшн» запланований на телеканалі «1+1» уже цієї осені.