У якому супермаркеті мінілабораторія Фреймут виявила рекордне забруднення

У якому супермаркеті мінілабораторія Фреймут виявила рекордне забруднення (ВІДЕО)
1plus1.ua

Новий Інспектор Фреймут повернувся в супермаркети.

Поділитися:

Сьогодні, 8 грудня, Новий Інспектор Фреймут повернувся в супермаркети. У минулому сезоні несвіжі продукти, що зберігаються на підлозі, антисанітарія, переклеєні стікери з терміном придатності на прострочених продуктах викликали шок.

Глядачі були обурені тим, що на тлі зростання цін на продукти власники торговельних мереж дозволяють собі обманювати покупців та нехтувати елементарними санітарними нормами.

У своїх численних листах вони попросили знімальну групу програми перевірити дніпропетровську мережу Varus. Покупці жалілися, що знаходять у фарші черв'ячків.  М'ясний відділ ведуча знайшла за запахом – у приміщенні стояв сморід.

Перевірка поверхні дошки для нарізання показала рекордне забруднення за історію програми – 7325 при нормі 10. У холодильнику серед курятини, яка хлюпала кров'ю, знайшлася дохла муха. Хлібний відділ справляє приємніше враження, доки не зайдеш "за лаштунки". Так м'ясо зберігається в одному холодильнику з булками.

Лікар-гастроентеролог, яка брала участь в інспекції, знайшла в торгівельному залі протерміновані продукти: овочі, молочні вироби та сосиски зі знижкою. За словами експерта, економія загрожує покупцям Varus не тільки харчовим отруєнням, але й загостренням хронічних хвороб.

Як українські супермаркети нехтують санітарними нормами, дивіться у випуску програми "Новий Інспектор Фреймут".