Володимир Остапчук обрав перших переможців флешмобу #МандруйУкраїною

Флешмоб #МандруйУкраїною від Володимира Остапчука - фото перших переможців
1plus1.ua

Найкращі світлини з різних куточків нашої країни показали в «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

13-го листопада на 1+1 стартував другий сезон Інспектор. Міста з Володимиром Остапчуком. У прем’єрному випуску глядачі побачили перевірку Скадовська, а попереду ще 5 міст: Мукачево, Калуш, Вінниця, Заліщики й Кропивницький.

Ведучий зізнався, що за час інспекцій відкрив для себе багато вражаючих місць. Тому, завітавши минулої п’ятниці до студії «Сніданку з 1+1», Володимир Остапчук оголосив флешмоб #мандруйукраїною. Він закликав людей публікувати в Instagram фото з різних куточків нашої країни під хештегом #мандруйукраїною. Щоп’ятниці в ефірі «Сніданку з 1+1» будуть показувати 3 найкрасивіші фото, автор одного з яких отримуватиме подарунок.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вчора в @snidanok оголосив про інста флеш-моб #мандруйукраїною. ✅Ідея проста і крута: викладайте фото з різних куточків України: дивовижних, мальовничих, невідомих - таких, щоб захотілось все кинути і туди приїхати. ???? А у нас є де мандрувати і чим здивувати. Моя перша фотка флеш-мобу - з Джуринського водоспаду, недалеко від села Нирків на Тернопільщині. ⬇️⬇️⬇️ Найвищий рівнинний водоспад України, гідромасаж, місце сили і атракціон в одному! До речі, я його проінспектую в новому сезоні @inspektor.mista на @1plus1_ua . А ви - викладайте фото з хештегом #мандруйукраїною. Найцікавіші фото покажуть колеги в @snidanok і найголовніше☝️☝️☝️ Щоп’ятниці авторів найпопулярніших фото чекають приємні подарунки від Інспектора ???? Раз, два, три - флеш-моб почали! #мандруйукраїною #тинеодин #1плюс1 #інспекторміста #україна

Публикация от Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Минулого тижня глядачі «Сніданку з 1+1» побачили перші 3 фотографії, які вподобав Володимир Остапчук.

Користувачка Instagram irina_bandik зачарувала знімком середньовічної фортеці Тустань, розташованої в Карпатах, неподалік села Урич Соколівського району Львівської області. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дивовижний краєвид із середньовічної наскельної фортеці Тустань ???? Це давньоруський наскельний оборонний комплекс, залишки якого розташовані в Українських Карпатах. ???? Тустань була оборонним та адміністративним центром, а також митним пунктом на важливому соляному шляху, що вів з Дрогобича на Закарпаття та до Західної Європи. #флешмоб #мандруйукраїною #1plus1 #карпати #тустань #ukraine #carpathians #nature #travel

Публикация от Irina Bandik (@irina_bandik)

irinirinak вразила фотографією з водоспаду Великий Гук у межах села Шешори.

А переможницею стала користувачка _christi__n. Вона опублікувала атмосферний знімок з родинного відпочинку у містечку Рахів, розташованого у південно-східній частині Закарпатської області на висоті 430 м над рівнем моря. Це найвисокогірніше місто України. Зовсім скоро до _christi__n вирушить книжка «Незалежність очима ТСН».

Володомир Остапчук уже привітав преможців на своїй сторінці в Instagram, нагадавши, що флешмоб продовжується. Тож публікуйте знімки з подорожей Україною під хештегом #мандруйукраїною, позначайте в дописі Володимира Остапчука й телеканал 1+1. Можливо, саме Ваше фото наступної п’ятниці побачить вся країна.

20-го листопада о 21:45 вмикайте 1+1, аби не пропустити другий випуск «Інспектор. Міста», в якому ведучий перевірить місто Мукачево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук розповів про пригоди під час зйомок нового сезону «Інспектор. Міста»

Новини по темі