Кастинг Модель XL: Не проґавте шансу стати новою фешн-зіркою

Популярний проект оголошує відкритий кастинг.

Поділитися:

Телеканал 1+1 працює над другим сезоном революційного реаліті Модель XL, який розширює сучасні стандарти краси, та запрошує дівчат із пишними формами до участі у кастингу. Взяти участь можуть жінки віком від 18 до 32 років, які прагнуть зруйнувати застарілі стандарти жіночої фігури та довести, що природна краса – це не тільки здоров’я та сучасний тренд, але і привабливість та сексуальність. Для цього необхідно заповнити анкету на сайті.

До того ж охочі стати новою фешн-зіркою можуть взяти участь у відкритому кастингу, що відбудеться 19 травня (Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12). Реєстрація триватиме з 10.00 до 16.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дівчат plus size з Instagram, які надихають

Нагадаємо, що переможницею першого сезону стала молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк, яка підкорила членів журі, Катерину Осадчу, Андре Тана, Влада Яму і Тетяну Мацкевич своєю романтичністю, сміливістю та природною красою. Марія прикрасила обкладинку українського видання всесвітньо відомого журналу Cosmopolitan та стала обличчям колекції Андре Тана для пишних жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL заінтригувала участю у вокальному проекті

Цікаво, що на Марію та інших учасниць проекту звернули увагу відомі бренди ще до фіналу. Так, колишня няня доньок Камалії Олеся Прит із м. Рівне стала обличчям рекламної кампанії відомої фармацевтичної марки, а Ольга Євса з села Ребедайлівка Черкаської області, яку швидко полюбили глядачі за яскравий образ та веселий характер, отримала запрошення від відомого бренду білизни на рекламну фотозйомку та знялась для осіннього лук-буку магазину українських брендів «Всі свої». Лікаря-акушера Катерину Рибакову з Кам’янець-Подільського після участі в проекті запросив на рекламну фотозйомку відомий український бренд одягу #LOVEplus, а лейтенант поліції і учасниця проекту Вікторія Щелко вперше представила Україну на світовому конкурсі краси Ms Top of the World Plus Size. Крім того, одразу декілька учасниць сезону брали участь у показах відомого українського дизайнера Андре Тана.