Учасниці Модель XL знялися у фотосесії в стилі пін-ап (фото)

Сьогодні на учасниць реаліті чекають кардинальні перевтілення.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 вийде новий випуск революційного проекту Модель XL, який розширює стандарти жіночої краси.

На учасниць з пишними формами чекають неймовірні модні перетворення, адже у новому випуску зіркові члени журі, Андре Тан, Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич, підготували їм кардинально нові образи.

«Ті образи, які ми підготували для дівчат, я вважаю, стануть поштовхом для їхньої майбутньої кар’єри. Для моделей дуже важлива універсальна довжина волосся, те, як воно пасує до обличчя, і взагалі цілісність образу. Ми хотіли побачити, як дівчата сприймуть свої зміни», - розповідає Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Модель XL знялися у фотосесії для відомого порталу

Створювати нові образи дівчатам будуть найкращі майстри України, серед яких сестра відомого мандрівника Дмитра Комарова Ангеліна.

«Із звичайних дівчат, деякі з яких  приїхали з провінції, ми будемо робити справжніх зірок. Ми обрали найяскравіші образи, які підкреслять їхню персоналіті та виділять риси обличчя», - зізнався Андре Тан.

Не всі дівчата виявляться готовими до кардинальних змін у зовнішності, проте розвиватись - означає змінювати себе. Їм доведеться пройти крізь сльози, палкі емоції та зламати свої власні стереотипи, прийнявши свій новий образ. Який сюрприз приготували стилісти для Аліси ДубровськоїНоровлива Аліса Дубровська з Модель XL: «Пишні дівчата також можуть бути окрасою подіумів» з Харкова, яка має буремний характер, проте дуже стриманий стиль, та як сприйме «нову» себе зірка Youtube Ріма Пенджієва з Києва, телеглядачі дізнаються вже у новому випуску програми.

«Пін-ап – це найбільш вдалий образ для моделей плюс сайз, тому що дівчата тих часів мали пишні форми. Пін-ап-образ свого часу був символом жіночності та сексуальності. Деякі жінки, фотографуючись у такому стилі, навіть використовували певні накладки, щоб здаватись пишнішими», - розповідає відома модель плюс сайз Тетяна Мацкевич.

Вперше учасниці проекту прийматимуть участь у рекламній зйомці. Проте, вони навіть не здогадуються, що за кадром за ними спостерігає справжній замовник. Відома фармацевтична компанія шукає обличчя для своєї рекламної кампанії серед учасниць Модель XL.

Хто з дівчат отримає неочікуваний подарунок, ексклюзивний контракт від відомої фармацевтичної компанії, глядачі дізнаються вже сьогодні о 22.00.

Іншим випробуванням стане перший професійний показ колекції бренду Dolcedonna від Олени Голець для жінок з пишними формами, який стане для дівчат найвідповідальнішим, адже серед глядачів будуть присутні особливі гості - рідні учасниць.  

Веселу учасницю з села Ребедайлівка на Черкащині Ольгу Євсу приїхала підтримати її мати. Ольга втратила двох сестер, тому з матір’ю у неї дуже близькі стосунки. Дівчина прагне виправдати сподівання мами та показати себе справжньою моделлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Мацкевич про модельну кар'єру: Як на Заході ставляться до жінок із пишними формами

Романтичну на скромну Машу Павлюк з Івано-Франківська її чоловік та маленька донька вперше побачать у якості моделі, а сентиментальну киянку Ірину Демчук розчулить до сліз неочікувана зустріч з мамою.