Найвродливіші акторки турецьких серіалів (фото)

7 жінок, яким вдалося зачарувати тисячі глядачів завдяки своєму акторському таланту й непересічній красі.

Поділитися:

У турецького кінематографу та Боллівуду є дещо спільне – це дуже красиві акторки. Врода прославила цих жінок далеко за межами їхньої Батьківщини.

1plus1.ua склав рейтинг найхаризматичніших акторок турецьких серіалів і знайомить вас із їхньою творчістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів краси від східних жінок

ДЖАНСУ ДЕРЕ 

У 2000 році Джансу Дере посіла третє місце в конкурсі краси популярного в Туреччині Kanal D «Miss Turkey Güzellik Yarışması». Після цього вона стала професійною моделлю.

Джансу Дере бере участь у показах мод у Парижі та Мілані. За короткий час вона стала однією з найбільш високооплачуваних моделей Туреччини. Глядачі 1+1 знають її як головну героїню серіалу «Сила» та конкурентку Мер'єм Узерлі в боротьбі за серце Сулеймана в серіалі «Величне століття». А невдовзі побачать її у драматичній ролі в серіалі Мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал із зірками Величного століття

НЕСЛІХАН АТАГЮЛЬ

 

Акторка народилася 20 серпня 1992 року в Стамбулі. Першою сходинкою її кінокар’єри став фільм «Перше кохання». До дебюту в кіно НесліханАкторка Несліхан Атагюль: Найяскравіші «кадри» з життя та фото знімалася  в рекламних роликах.

У 2008-2009 роках знялася в 34 серіях серіалу «Листопад». 2013 року зіграла головну роль у серіалі «Два обличчя Стамбула». Неабияку славу Несліхан подарувала роль у стрічці «Все, що мені залишилося від тебе» (2015).

Не зважаючи на молодий вік, Несліхан уже здобула популярність, низку нагород і знайшла своє кохання в обличчі актора та моделі Кадира Догулу. 

Глядачі «1+1» знають Несліхан Атагюль як героїню «Некінченного кохання», де її обранцем за серіалом став Бурак Озчивіт.

ХАТІДЖЕ ШЕНДІЛЬ 

 

Виконавиця головної ролі в серіалі «Моя кохана Діла» та «Кохання проти долі» Хатідже Шенділь 2001 року брала участь у конкурсі «Міс Туреччина», де посіла друге місце. Того самого року відбувся конкурс «Міс Європа», де вона стала третьою.

Зірка неодноразово потрапляла до рейтингів найгарніших турчанок. Згодом Хатідже Шенділь покинула модельну кар'єру та впродовж двох років вивчала акторську майстерність.

Завершивши навчання, Хатідже Шенділь почала зніматися у фільмах і телесеріалах. У 2015 році зірка серіалу «Кохання проти долі» вийшла заміж за свого колегу Бурака Саґ'яшара.

Зауважимо, що 1+1 показував серіал «Кохання проти долі», що розповідає зворушливу історію кохання. Хатідже Шенділь зіграла дружиною головного героя Дефне. Молоде подружжя хотіло народити дитину за допомогою сурогатної матері. Проте між останньою та чоловіком Дефне спалахують сильні почуття.

МЕР'ЄМ УЗЕРЛІ

Після того, як Мер'єм Узерлі успішно пройшла кастинг на роль Хюррем-Султан, про її вроду дізнався весь світ. Зірка народилася в сім'ї турецького батька та матері-німкені. У неї є двоє старших братів і сестра. Акторську майстерність вивчала в Студії актора Фрезе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красуня Мер’єм Узерлі знялася у літній фотосесії та розповіла про чоловіка мрії

ФАХРІЄ ЕВДЖЕН

У третій екранізації знаменитої книги «Корольок – пташка співоча» знялася красуня Фахріє Евджен – одна з 10 найвродливіших жінок Туреччини. Її обрали з-поміж сотень претенденток. До речі, як і Роксолана Мер'єм Узерлі з «Величного століття», Фахріє народилася й виросла в Німеччині, в багатодітній сім'ї.

В університеті Дюссельдорфа зірка закінчила факультет соціології. Другу освіту отримала в Босфорському університеті в Стамбулі. Фахріє Евджен цікавиться психологією, філософією, володіє чотирма мовами – іспанською, німецькою, англійською і турецькою. 

Нагадаємо, що Фахріє є дружиною відомого турецього красеня Бурака Озчивіта.

МЕРВЕ БОЛУГУР 

Приваблива молода дівчина часто отримувала пропозиції зніматися в рекламі, але прославилася завдяки ролі Айшегюль у «Маленьких таємницях Стамбула» –серіалі, знятому за мотивами популярної американської телемелодрами «Пліткарка».

Успіх Мерве Болугур закріпила участь у популярному серіалі «Величне століття», де вона зіграла роль Нурбану Султан.

НУРГЮЛЬ ЕШІЛЧАЙ

Аторка полонила мільйони сердець не тільки своєю красою, а й тим, що вміє майстерно втілювати в життя своїх героїв комедії, драми чи любовної історії. У 2004 Нургюль Ешілчай році вийшла заміж за актора і продюсера Джема Гаезеру, проте в 2010-му їхній шлюб розпався. У Нургюль і Джема є син Осман.

Серед найяскравіших фільмів із Нургюль Ешілчай – Уламки щастя – історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної. 

Нагадаємо, що 1plus1.ua також писав про найпривабливіших акторів турецьких серіалів.