5 секретів краси від східних жінок

Красуні Сходу розкривають секрети шовкового волосся та гладкої шкіри.

Поділитися:

Жінки Сходу завжди вражали своєю красою: вони знають, як боротися із випадінням волосся чи посіченими кінчиками

Замість дорогої косметики на Сході прийнято використовувати органічні продукти для догляду за шкірою та волоссям. Лишень подивіться на Несліхан Атагюль, яка вражає своєю красою у серіалі «Нескінченне кохання»; на Хатідже Шендиль, яка безліч разів визнавалась однією з найкрасивіших жінок Туреччини; Мер'єм Узерлі, яка зігравши Роксолану, назавжди полонила серце султана; Фахріє Евджен, яку обрали з-поміж сотень претенденток на роль в екранізації книги «Корольок – пташка співоча» тощо. Усі вони розуміються на жіночих секретах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал Величне століття. Нова володарка

ОЛИВКОВА ОЛІЯ

Олії та масла здавна використовувалися жінками для зволоження та живлення волосся та шкіри. Так за собою доглядала і єгипетська цариця Клеопатра. Найбільш популярними у косметології є оливкова та кокосова олія. Так, оливкову олію можна додавати не лише у їжу, а й наносити на волосся та шкіру у якості маски, залишивши на 20-40 хв. Після цього змийте олію за допомогою мильних засобів. Ваша шкіра та волосся стануть помітно шовковішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти волосся красивим і здоровим? Три поради

КАВОВА ГУЩА

Пілінг із кавової гущі допоможе позбавитися або принаймні зробить менш помітним целюліт. Додайте до кавової гущі 1 ч.л. цукру, кориці та куркуми, 1-2 ч.л. оливкової олії і сіль крупного помолу. Нанесіть маску масажними рухами (бажано спеціальною косметичною рукавичкою) на проблемні ділянки шкіри і залиште пілінг на 5-10 хв. Змийте суміш теплою водою під душем. Ефірні масла кави зроблять шкіру оксамитовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвродливіші актриси турецьких серіалів (фото).

ЙОГУРТ

У Туреччині йогурт та сметану використовують для відбілювання зубів. Суху щітку занурте у йогурт чи сметану і почистіть нею зуби. Залиште молочний продукт на зубах протягом 5 хв. Повторіть процедуру 3-5 разів протягом дня. Молочна кислота відбілить зуби, не завдаючи шкоди емалі та деснам.Займатися таким відбілюванням можна не частіше 1 разу на тиждень.

ЛАВРОВИЙ ЛИСТ

Лосьйон з лаврого листа очищає та омолоджує шкіру. Зваріть відвар з 200г лаврового листя та 100г води. Дайте лосьйону настоятися, а потім за допомогою ватного тампону протирайте шкіру. Після декількох днів застосування шкіра стане світлішою.

ВИНОГРАД

Виноград можна використовувати як для приготування маски, так і скрабу.

Для маски з винограду: змішайте виноградний сік з медом і нанесіть на обличчя на 10хв. Така маска чудово підійде для втомленої шкіри.

Для скрабу з виноградних кісточок: подрібніть кісточки винограду і додайте до них трохи соку. Такий скраб наситить шкіру вітамінами та поживними речовинами.

Аби пересвідчитися, що турецькі засоби для догляду за красою працюють, не пропустіть  серіал «Величне століття. Нова володарка», прем'єра якого невдовзі відбудеться на 1+1!