5 подарунків до Дня закоханих, які варто придбати вже зараз

5 подарунків до Дня Св. Валентина, які варто придбати вже зараз
freepik.com

Зробіть коханій людині особливий подарунок.

Поділитися:

До Дня усіх закоханих залишось трішки менше місяця. Поки не почалися величезні черги у магазинах, варто спланувати свій особливий день. Який сюрприз ви підготуєте для своєї половинки - маленьку подорож чи побачення у затишному ресторані? Ми підготували для вас добірку із п'яти романтичних ідей, що зроблять День Св. Валентина особливим. 

РОМАНТИЧНА ПОДОРОЖ

Ніщо не зблизить вас краще, аніж романтична подорож на двох. Забронюйте номер у красивому готелі, придбайте квитки і відправтеся у нове місто, що дихає коханням та щастям. Проведіть із своєю половинкою дивовижний уікенд. Нехай ваш День закоханих пройде під звуки ніжних мелодій, аромату запашної кави і теплих обіймів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 незабутніх українських міст: Куди поїхати всією родиною на вихідні

СЕРТИФІКАТ У SPA

Такий подарунок допоможе відпочити і забути про усі проблеми. Очищуючі скраби, ніжні маски, ароматні олії та розслабляючий масаж подарують відчуття спокою та радості. 

СВЯТКОВА ВЕЧЕРЯ

Пригадайте, який ресторан найбільше запам'ятався вашій половинці, і запросіть її на романтичну вечерю. Замовте улюблені страви і потанцюйте під ніжні мелодії. Крім того, гарною ідеєю буде організувати святкову вечерю вдома. Приготуйте смачні страви, запаліть свічки та насолоджуйтесь тим, що ви удвох. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко та просто: 5 варіантів смачної вечері

ПРИКРАСИ

Прикраси - ідеальний подарунок до Дня закоханих. Якщо ви готуєте подарунок для чоловіка, доречно придбати годинник, браслет або запонки. Гарним подарунком для жінки буде каблучка, намисто або підвіска. 

ПАРФУМЕРІЯ

Парфуми - елегантний та вишуканий подарунок, однак варто бути уважним до вибору аромату. Звертайте увагу на вподобання вашого партнера і визначіть, якими парфумами він вже користується: із свіжим, солодким чи фруктовим ароматом. Після цього ви безсумнівно оберете парфуми, що будуть до вподоби вашій половинці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позбутися зайвого: Куди можна віднести непотрібні подарунки та речі