7 дієвих способів, як схуднути без дієт і тренувань

Прислухавшись до цих порад, матимете ідеальну фігуру.

Поділитися:

Традиційне уявлення про схуднення складається із «тортурного голодування» та виснажливих тренувань. Однак існують дієві способи, як мати ідеальну форму, не стомлюючи себе інтенсивними заняттями та . Ми підготували для вас добірку із семи хитрощів, що допоможуть скинути вагу поступово та без особливих зусиль. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йога для початківців: 6 простих вправ для кожного

1. Споживайте їжу, коли відчуваєте голод. Голод сприяє ожирінню, адже якщо ви протягом певного періоду часу не зважатимете на почуття голоду, згодом ви «зірветесь». Перебір їжі призводить до збільшення ваги. 

2. Робіть легкі перекуски. Легка їжа для втамування голоду додає енергії та сил. Ідеальними продуктами для перекусок вважаються горіхи, сухофрукти, йогурти, злаки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 простих та ефективних вправ для струнких ніг

3. Харчуйтесь часто, проте малими порціями. Подбайте про те, щоб ваше меню на день було різноманітним, цікавим та корисним. Таким чином, ввечері вас не спокушатиме шкідлива або жирна їжа. Однак ваш сніданок повинен бути поживним і має дарувати вранці бадьорість та бажання бути активним. Найкращий варіант - омлет із курячим філе, овочами та чашкою ароматного чаю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 вправи, які збережуть молодість шиї та декольте

4. Відмовтеся від вечері. Пам'ятайте, що вечеря повинна бути легкою. Замість того, щоб їсти продукти, насичені жирами та вуглеводами, приготуйте, до прикладу, смачне овочеве або фруктове смузі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефективний комплекс вправ для здорової спини

5. Починайте день зі склянки води з лимоном. Склянка теплої води із лимоном натщесерце зміцнює імунну систему, насичує організм вітаміном С та калієм. Крім того, такий напій стимулює мозок і нервову систему, контролює кров'яний тиск.

6. Пийте чай без цукру. Дієтологи стверджують, що саме зелений чай допомагає тим, хто худне. Чай варто пити без цукру. Якщо ви дуже полюбляєте солодощі і не готові відмовитись від них відмовитись, радимо замінити цукор на мед. 

7. Будьте енергійними та мисліть позитивно. Експерти стверджують, що не обов'язково годинами виснажувати себе у спортзалі, аби отримати фігуру мрії. Достатньо прокидатися з гарним настроєм, правильно харчуватися, робити ранкову зарядку та піддавати тіло регулярним фізичним навантаженням, аби почуватися сильним та здоровим. Прості та дієві вправи радить наш фітнес-тренер Ксенія Литвинова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як накачати «бразильські сідниці»: 7 ефективних вправ