Ретроградний Меркурій: Що можна робити та чого катеригорично ні

Ретроградній Меркурій: Що можна та чого катеригорично ні
freepik.com

Важливі покупки варто відкласти на потім.

Поділитися:

Цьогоріч усі планети Сонячної системи матимуть ретроградний період. Таке трапляється вкрай рідко, тому у цей період особливо важливо ще раз звернути увагу на свої помилки минулого та бути готовим до змін. Цей час не підходить для започаткування нових проектів. Їх буде складніше просунути, виникнуть перешкоди чи затримки. Краще почекати, поки Меркурій знову стане директним, тобто рухатиметься в Зодіаку вперед. 

ПЕРІОД ДІЇ РЕТРОГРАДНОГО МЕРКУРІЯ В 2018

  • з 23 березня до 15 квітня
  • з 26 липня до 19 серпня
  • з 17 листопада до 7 грудня

ЧОГО ВАРТО УНИКАТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОГО МЕРКУРІЯ

1. Підписання важливих договорів, контрактів. Якщо ви все ж повинні це зробити, ретельно перевірте всі деталі.

2. Ухвалення важливих рішень. Цілком можливо, що ви зміните свою думку після закінчення періоду ретроградного Меркурія або згодом отримаєте інформацію, завдяки якій усвідомлюєте, що обрали не найкращий варіант.

3. Здійснення важливих покупок. Згодом можуть виявитися дефекти, або ви виявите, що річ вам не підходить, не потрібна тощо. Особливо небажано купувати в цей час комп'ютерну та офісну техніку та засоби зв'язку.

4. Проведення маркетингових, рекламних та PR-заходів. Ви отримаєте невелику віддачу від заходу або будете змушені вносити зміни. Можливі скасування зустрічей, запізнення.

ЩО ВАРТО РОБИТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОГО МЕРКУРІЯ

1. Завершити вже розпочаті справи, особливо відкладені з якихось причин.

2. Прибирання і вдома, і на робочому місці. Особливу увагу зверніть на книги, документи та інші носії інформації. Якщо є сумніви, чи потрібно викинути що-небудь з непотрібних речей, тоді зачекати.

ПЕРІОД ДІЇ РЕТРОГРАДНОЇ ВЕНЕРИ В 2018

  • з 6 жовтня до 13 листопада

ЩО ВАРТО РОБИТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОЇ ВЕНЕРИ

1. Переосмислити стосунки із вашим партнером. Ці дні не підходять для шлюбу та вінчання. 

2. Ставитись до покупок з розумом. У цей період не варто купувати красиві дорогі речі.

3. Присвятити час саморозвитку. Займайтеся собою та розвивайте любов до себе, свого тіла та свого улюбленого заняття або роботи. 

ПЕРІОД ДІЇ РЕТРОГРАДНОГО ЮПІТЕРА В 2018

  • з 9 березня до 10 липня

ЩО ВАРТО РОБИТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОГО ЮПІТЕРА

1. Насолоджуватися тим, що маєте. У цей час не шукате нової роботи, стосунків або хобі. 

2. Подумати, чи підходить вам ваша робота. Якщо у вас є проблеми із реалізацією планів та цілей, не засмучуйтесь, адже всесвіт дає вам знак, що скоро усе зміниться. 

3. Готуватися до змін в особистому житті. Невдачі у кар'єрі в жінок обгрунтовуються можливістю вагітності та зміцнення своєї сім'ї. 

ПЕРІОД ДІЇ РЕТРОГРАДНОГО САТУРНА В 2018

  • з 18 квітня до 6 вересня 

ЩО ВАРТО РОБИТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОГО САТУРНА

1. Готуватися до кар'єрного росту. За цей період на роботі ви покажете себе із найкращого боку. На вас чекатиме підвищення, про яке ви давно мріяли. 

2. Залишайтеся професіоналом та роботящим. Саме ці якості особливо цінує ваш бос. Якщо ж ви керівник, то звертайте увагу на старання ваших працівників і нагородіть тих, хто цього справді заслуговує. 

3. Бути готовим до змін в особистому житті. Ретроградний Сатурн може принести негаразди у вашу родину. Це період перевірки почуттів і терпіння, тому приділяте більше уваги вашим рідним, цінуйте та любіть їх. 

ПЕРІОД ДІЇ РЕТРОГРАДНОГО УРАНА В 2018

  • з 7 серпня до 6 січня 

ЩО ВАРТО РОБИТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОГО УРАНА

1. Бути готовим до несподіванок. Дні ретроградного Урана принесуть із собою чимало сюрпризів. Ви можете приймати неочікувані рішення, а також в голову прийдуть цікаві ідеї. 

2. Закінчити давно закинуті справи. У цей період було б добре віддати борги та закінчити усі справи, про які ви давно забули. Згадайте свої старі нереалізовані ідеї і переосмисліть їх, адже вони можуть бути вдалими!

ПЕРІОД ДІЇ РЕТРОГРАДНОГО НЕПТУНА В 2018

з 19 червня до 25 листопада

ЩО ВАРТО РОБИТИ В ПЕРІОД РЕТРОГРАДНОГО НЕПТУНА 

1. Звільнити голову від поганих думок. Це найркащий час для йоги та медитації. 

2. Присвятіть час для духовного розвитку. Займіться благодійністю , допомагайте близьким, проводьте більше часу із рідними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке Дні Дельфіна, та чим вони небезпечні